Lux Visual Storytellers overall winnaar Bruidsfoto Award 2021

08 SEP 2021 11:41 | Bruidmedia B.V.

Maandagmiddag 6 september zijn de Bruidsfoto Awards 2021 voor de zeventiende keer op rij uitgereikt. Onder de 64 genomineerde bruidsfotografen uit Nederland en België ontvingen 8 gelukkige fotografen een felbegeerde Award in één van de categorieën.

Carolina en Salien van Lux Visual Storytellers uit Brugge zijn uit de bijna 700 inzendingen bovendien op basis van meeste publieksvoorkeurstemmen bekroond tot de overall winnaar 2021. “Voor het bruidspaar op de foto was dit een heel speciaal moment, met haar hoge hakken, lange sleep en alle ogen op hen gericht deed het bruidspaar er alles aan om tijdens deze openingsdans niet te vallen. Ik merkte pas achteraf op dat de beweging zo mooi in het beeld gevangen is. Dat de gezichten van het koppel niet zichtbaar zijn doet niets af aan de kracht van het beeld. Alles klopt in deze foto, de belichting, de zichtbare aanwezigheid van hun meest dierbaren gasten in combinatie met de sterke omhelzing en de beweging in de jurk maken het beeld compleet”, aldus de trotse Overall Award winnaressen Carolina en Salien.       

Alle winnaars en eervolle vermeldingen

De Bruidsfoto Award heeft als doel de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen. Voor het complete overzicht van alle 8 winnaars en 56 eervolle vermeldingen, kijk op www.bruidsfotoaward.nl.

Meer binnen de rubriek Familie