Persuitnodiging: AI-dag van het Zuiden

10 OKT 2024 11:21 | Brightlands Smart Services Campus

De Brightlands Smart Services Campus in Heerlen roept donderdag 17 oktober 2024 uit als de AI-dag van het Zuiden. Ondernemers, studenten, bewoners en de AI-hubs van Nederland ontmoeten elkaar in deze Limburgse stad. Hier vind je hightech innovatie op het gebied van mensgerichte kunstmatige intelligentie (AI) en data science, gepresenteerd door AI-experts, professoren, campussen, bedrijven, kennisinstellingen, onderzoekers en talenten van de toekomst.  

Bij Brightlands geloven we dat technologie en innovatie een positieve impact kan hebben op de wereld. De AI-hub Brightlands én de Brightlands community werken samen aan slimme digitale oplossingen voor grote maatschappelijke opgaven, altijd oog voor het welzijn van de mens.

Ervaar op 17 oktober de AI-technologie en -onderzoeken van vandaag en morgen.

Met een dragons’ den voor de beste startups, bewonder een digitale kunstgalerie, maak zelf kunst en zet je eerste programmeerstapjes. Maar ook met data, algoritmes, opleidingen, de nieuwste technologie en bijdragen van meer dan 35 partners en labs. Voor iedereen van 0 tot 100 jaar, van jonge talent tot ervaren datawetenschappers.

Donderdag 17 oktober 2024 van 15:00 tot 19:00 uur. Brightlands Smart Services Campus, Smedestraat 2, 6411CR Heerlen

Venture Vault

Tijdens de AI-dag van het Zuiden organiseren we ook de Venture Vault. Een nieuw initiatief van de Brightlands Startup League in de vorm van een dragons’ den. Veelbelovende startups krijgen hier de kans om hun briljante ideeën te presenteren aan een panel van ervaren ondernemers en investeerders.

Donderdag 17 oktober 2024 van 14:00 tot 16:00 uur. Brightlands Smart Services Campus, Smedestraat 2, 6411CR Heerlen

Over de AI-hub Brightlands

AI-hub Brightlands is de Limburgse alliantie van bedrijven, kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties, die met Artificial Intelligence maatschappelijke en bedrijfsuitdagingen aanpakt. Met haar partners werkt de AI-hub Brightlands aan de AI bouwstenen Data Delen, Mensgerichte AI, Research en Innovatie, Startups en Scale-ups, Human Capital en is onder andere actief in de toepassingsgebieden zorg en gezondheid, publieke dienstverlening en veiligheid, technische (proces)industrie, financiële dienstverlening, onderwijs en gebouwde omgeving.

Over de Brightlands Smart Services Campus

De Brightlands Smart Services Campus is een community van bedrijven, startups, (kennis)instellingen en organisaties. Samen innoveren ze op het gebied van mensgerichte  Artificial Intelligence en Data Science in onder meer de publieke en financiële dienstverlening, industrie, duurzaamheid en zorg. De campus biedt studenten, startups, ondernemers en onderzoekers faciliteiten met schaalbare kantoorruimte, vergaderruimtes, flexibele werkplekken, datalabs, collegezalen en conferentieruimtes. Een bloeiende community waar open innovatie en samenwerking centraal staan. 

Klik hier voor meer informatie >> https://www.brightlands.com/smart-services-campus/evenement/open-dag-2024 Graag vooraf aanmelden. Past dit evenement niet, dan maken we ons ook op voor een mooie kidshackathon op vrijdag 29 november 2024, waarbij 225 jonge talenten uit de regio met elkaar aan de slag gaan. Interesse? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Emmelyn Gijzen | Manager Marketing & Communicatie | T +31 (0)6 12 25 84 13 | M emmelyn.gijzen@brightlands.com

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media