Persuitnodiging presentatie finalisten Regio Songfestival 2023

16 OKT 2023 12:00 | Omroep Brabant

Op zaterdag 4 november is de grote landelijke finale van het Regio Songfestival. Omroep Brabant nodigt je graag uit voor het persmoment op vrijdag 27 oktober in de Stadsschouwburg in Utrecht. Tijdens deze perspresentatie ontmoet je de presentatoren en de finalisten van alle omroepen. Sam & Merijn uit Geertruidenberg vertegenwoordigen op 4 november de provincie Brabant bij het Regio Songfestival. Het lied 'Proost op het leven' is een sfeervol Brabants nummer.

 

Details

Locatie: Stadsschouwburg Utrecht (Lucasbolwerk 24)

Datum: vrijdag 27 oktober 2023

Tijd: 16:00 – 17:30 uur. Inloop vanaf 15:30 uur

·        Presentatie van alle dertien acts die gaan strijden voor de winst van het Regio Songfestival

·        Ontmoeting met de drie presentatoren (Stefania Liberakakis, Riks Ozinga en Bernadette Keizer) van de finaleshow op zaterdag 4 november

·        Mogelijkheid tot interviews met finalisten van alle regionale omroepen en de drie presentatoren

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met maandag 23 oktober door de volgende gegevens te mailen naar communicatie@regiosongfestival.nl:

·        Voor- en achternaam aanvrager

·        E-mailadres

·        Telefoonnummer

·        Voor- en achternamen aanwezigen

·        Bedrijf/organisatie

Stadsschouwburg Utrecht

De Stadsschouwburg bevindt zich aan de Lucasbolwerk 24 in Utrecht. Er zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein. Op loopafstand van Stadsschouwburg Utrecht bevinden zich twee parkeergarages. Tarieven onder voorbehoud van wijzigingen.

Parkeergarage Kruisstraat: Kruisstraat 2 - 3581 GK Utrecht:

·        Normaal tarief: € 3,50 per uur. Bij de balie van de Stadsschouwburg kun je voor € 9,25 je inrijkaart laten omzetten naar een uitrijkaart.

 

Parkeergarage Grifthoek: Wittevrouwensingel 96 - 3514 AL Utrecht

·        Normaal tarief: € 2,03 per uur. Bij de balie kun je voor € 5,50 je inrijkaart laten omzetten naar een uitrijkaart.

Voor persaanvragen kun je contact opnemen met Bas Treffers (RTV Oost), 06–22394221. Voor overige algemene informatie over het Regio Songfestival en het persmoment kun je contact opnemen met Marouchka Weulen Kranenbarg (Omroep Gelderland), 0630363174, of Lisanne van Herwijnen (Rijnmond), 06-51318039.

Regio Songfestival

De finale van het Regio Songfestival wordt een wervelende avond waar de regio centraal staat; elke regionale omroep wordt vertegenwoordigd door een getalenteerde kandidaat en één van hen wint dit eerste Regio Songfestival. De show wordt op zaterdagavond 4 november vanaf 20.30 uur live uitgezonden op de sociale media-, YouTube- en televisiekanalen van de regionale omroepen. Sam & Merijn uit Geertruidenberg vertegenwoordigen op 4 november de provincie Brabant bij het Regio Songfestival. Het lied 'Proost op het leven' is een sfeervol Brabants nummer.

Het Regio Songfestival wordt georganiseerd door alle dertien regionale omroepen en wordt mede mogelijk gemaakt door BumaCultuur, AVROTROS en K.F Heinfonds.

 

Meer binnen de rubriek Entertainment