PVO International breidt assortiment uit met duurzame hybride omvormers en batterijen

29 MRT 2022 13:37 | PVO International

PVO International, een Europese inkoper van zonnepanelen, omvormers en montagematerialen, maakt vandaag bekend haar assortiment uit te breiden met hybride omvormers en batterijen voor grote- en kleinschalige projecten en zet hiermee een stap richting een verdere verduurzaming van de wereld. Via haar vaste leveranciers Growatt en Sungrow levert PVO nu ook hybride omvormers en batterijen voor grote- en kleinschalige projecten. PVO heeft een ruime voorraad voor enkel- en driefase hybride oplossingen aangelegd en helpt graag met maatwerk advies voor de toepassing op de projecten.

PVO als standhouder op Solar Solutions

PVO is dit jaar ook als standhouder aanwezig op Solar Solutions. Solar Solutions is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa en vindt plaats in Haarlemmermeer van 12 t/m 14 april 2022. Beursbezoekers kunnen op stand B1 onder andere terecht voor advies ten aanzien van de opslagmogelijkheden voor de projecten.

Over PVO International

Als koploper in de Europese markt verzorgt PVO International de inkoop van de beste kwaliteit zonnepanelen, omvormers en montagematerialen. PVO regelt het volledige inkoopproces voor haar partners en levert daarbij een optimale operationele service inclusief logistieke oplossingen. Door een uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kent PVO de markt als geen ander en begrijpt daarmee goed wat klanten nodig hebben. PVO biedt ondersteuning bij de projecten van het begin tot het eind. Zeer grote volumes zijn leverbaar tegen gunstige voorwaarden. Met de persoonlijke en toegewijde benadering gaat PVO tot het uiterste om solar projecten tot een succes te maken.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de Sales afdeling van PVO International via sales@pvo-int.com of ga naar de website: www.pvo-int.com

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek
Andere persberichten of expertquotes van deze organisatie:

Dit is een origineel bericht van PVO International

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen