De reisoplossing van Multinet Up wordt mogelijk gemaakt door AI

15 DEC 2023 13:12 | B2Press B.V.

De website KurumsalSeyahatCozumu.com, ontwikkeld op basis van meer dan 300 AI-tools, toont Multinet Up's MultiTravel-oplossing, die het beheer van zakenreizen stroomlijnt door intelligente oplossingen aan zijn gebruikers te bieden.

Multinet Up heeft zijn innovatieve standpunt op het gebied van zakenreisoplossingen naar voren gebracht met de lancering van KurumsalSeyahatCozumu.com. Dit platform, volledig vervaardigd met kunstmatige intelligentie (AI)-technologieën, dient nu als een allesomvattende hulpbron, waarbij de MultiTravel zakenreisoplossing onder de aandacht wordt gebracht en bedrijven naar dit innovatieve aanbod worden geleid.

KurumsalSeyahatCozumu.com stelt bedrijven in staat hun accommodatiebehoeften effectiever en efficiënter te beheren tijdens zakenreizen, waarbij het gemak en de voordelen van MultiTravel in detail worden benadrukt. De site is ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren en beschikt over geautomatiseerde processen en Application Programming Interface (API)-integraties, waardoor een naadloze en boeiende interface wordt gegarandeerd.

Het resultaat van meer dan duizend uur analyse en de toepassing van meer dan 300 AI-tools, de site is zorgvuldig ontworpen door het Multinet Up Marketing Team. Van de selectie van domeinnamen tot het maken van inhoud, elk aspect van de site is ontwikkeld met behulp van AI, waardoor gebruikers eenvoudig toegang hebben tot functies zoals hotelboeking, budgetbeheer en rapportage binnen MultiTravel.

Accommodatie georganiseerd zonder tussenpersonen

“Met MultiTravel kunnen bedrijven moeiteloos rechtstreeks accommodatie voor zakenreizen regelen, zonder tussenpersonen of vergaderingen. Het biedt voordelen zoals effectieve budgetcontrole, toegang tot de beste accommodatiemogelijkheden en het gemak van geconsolideerde facturering”, aldus Ali Emre Sever, CEO van Multinet Up, over hun digitale initiatieven.

“Bij Multinet Up wordt ons digitale aanbod aangeboden via een website die volledig is gemaakt met behulp van end-to-end kunstmatige intelligentie, met als hoogtepunt de oprichting van KurumsalSeyahatCozumu.com. Deze website is een bewijs van onze technologische vooruitgang. Hiermee willen we MultiTravel introduceren bij een breder publiek, waarbij we onze oplossingen benadrukken die de planning van zakenreizen stroomlijnen”, voegde hij eraan toe.

Multinet Up, een belangrijke leider in de sector, heeft ruim 1,5 miljoen kaartgebruikers, 60.000 handelaars en bijna 40.000 klanten in dienst. Het bedrijf biedt een scala aan diensten, van maaltijdkaarten tot relatiegeschenken, waarmee het inkoopproces van zijn zakenpartners wordt verbeterd. Toegewijd aan het aanpakken van technologie en klantbehoeften, blijft Multinet Up de zakenwereld verrijken met innovatieve projecten zoals KurumsalSeyahatCozumu.com.

* Dit persbericht is tot stand gekomen met behulp van AI-technologie.

Meer binnen de rubriek Reizen en toerisme