De Huidkliniek en Etos lanceren De Huidkliniek voor Etos

15 JUN 2022 17:13 | De Huidkliniek B.V.

De Huidkliniek, aanbieder van onder andere paramedische huidbehandelingen, laserbehandelingen en vetbevriezing lanceert vandaag De Huidkliniek voor Etos. Binnen deze unieke samenwerking vindt de Etos klant in de Etos winkel nu ook de behandelkamers van De Huidkliniek. Zo kan de klant niet alleen bij Etos terecht voor huidverzorgingsproducten en advies, maar kan hij/zij ook geholpen en behandeld worden door één van de specialisten van De Huidkliniek. Zo kan Etos haar klanten nog beter helpen zich iedere dag goed te voelen door de beste service, producten én door een consult en behandeling van De Huidkliniek aan te bieden. Op afspraak geven de huidtherapeuten onder andere bindweefselmassage en verzorgen peelings en microneedling behandelingen. De Huidkliniek werkt nauw samen met huisartsen, plastisch chirurgen en dermatologen. Een afspraak maken kan via de site van De Huidkliniek. De eerste Huidkliniek voor Etos wordt vandaag feestelijk geopend in de geheel vernieuwde Etos vestiging aan de Pensmarkt in Den Bosch. Bij succes zijn De Huidkliniek en Etos voornemens de samenwerking in een groot aantal Etos vestigingen uit te rollen.

Naast de nieuwe vestiging in Den Bosch telt De Huidkliniek 12 eigen klinieken in de Randstad. Bij de Huidkliniek werken circa 50 gecertificeerde huidtherapeuten. De Huidkliniek biedt in deze klinieken een breed scala aan huid therapeutische behandelingen, zoals de behandeling van acne en het verwijderen van tatoeages. Daarnaast biedt De Huidkliniek op grote schaal laserontharing, vetbevriezing en huid verjongende behandelingen. 

Renske Ypma, CEO van De Huidkliniek: “We werken al enige tijd samen met Etos en merken dat deze gezamenlijke propositie aanslaat. De klantgroepen van De Huidkliniek en Etos komen sterk overeen en met deze combinatie kunnen beide partijen de klant nog beter bedienen. Niet alleen met huidverzorgingsproducten maar ook met concreet advies en services. Alles onder één dak. De vestiging in Den Bosch is voor De Huidkliniek tevens de volgende stap in de uitrol van ons bedrijf naar aan landelijk dekkende keten van huidklinieken.”

Renske Ypma

Over De Huidkliniek

De Huidkliniek is opgericht in 2003 en is met 12 klinieken de grootste aanbieder van huidtherapie in Nederland. Bij de Huidkliniek werken circa 50 gecertificeerde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten. De Huidkliniek biedt op grote schaal huid therapeutische behandelingen, huid verjongende behandelingen, vetbevriezing en laserbehandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest geavanceerde licht- en laserapparatuur. Het merendeel van de behandelingen van De Huidkliniek valt onder de aanvullende zorgverzekering. De Huidkliniek beschikt over contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. 

Andere persberichten of expertquotes van deze organisatie:

Dit is een origineel bericht van De Huidkliniek B.V.

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen deze rubriek