Uitnodiging Veiligheidsontbijt Governance Code Veiligheid in de Bouw - 26 november 2020

10 NOV 2020 15:56 | Governance Code Veiligheid in de Bouw - GCVB

Op donderdag 26 november a.s. organiseert Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) vanuit het hoofdkantoor van Heijmans in Rosmalen een speciaal Veiligheidsontbijt. Tijdens dit ontbijt komen de plannen en actuele activiteiten binnen GCVB aan bod. Ton Hillen, Voorzitter Raad van Bestuur Heijmans neemt als gastspreker deel aan het ontbijt. 

Vanwege de corona-maatregelen zal het ontbijt dit keer digitaal plaatsvinden.

Naast Onderschrijvers kunnen ook andere belangstellenden aanschuiven bij dit digitale ontbijt. Het is mogelijk vooraf vragen in te sturen.

Programma (digitaal van 8.00 tot 10.00 uur)

  • Programma Verbeterplan Veiligheid

    Willem de Bont (Bureau de Bont)

  • Hoe zorgen we samen voor minder aanrijdingen op de bouwplek?

    Werner van Eck (Heijmans) en Anton van Opzeeland (RWS)

  • Veiligheid in Aanbestedingen (ViA)

    Henk van Vulpen (Rijksvastgoedbedrijf) en Marjan Blaauw (BAM Bouw en Vastgoed NL)

  • Ton Hillen, voorzitter Raad van Bestuur Heijmans

Bekijk het uitgebreide programma. Deelname is gratis. Ga voor alle informatie over het Veiligheidsontbijt en het insturen van vragen naar: https://gc-veiligheid.nl/veiligheidsontbijt

Noot voor de redactie: Meer informatie over het Veiligheidsontbijt van de Governance Code Veiligheid in de Bouw vindt u op: https://gc-veiligheid.nl/veiligheidsontbijt Contactpersoon voor reacties n.a.v. dit bericht: Winny Christiaanse, Communicatiemanager GCVB, info@gc-veiligheid.nl Achtergrondinformatie GCVB: Er bestaat een grote hoeveelheid wet- en regelgeving, sectorafspraken en instrumenten om de veiligheid in de bouw te vergroten. Toch vinden er nog veel ongevallen plaats. Om ervoor te zorgen dat de veiligheidscultuur in brede zin verbetert, heeft een aantal toonaangevende bouwondernemingen en opdrachtgevers (bouw, weg-/water-/spoorinfra en installatietechniek) en adviesbureaus de handen ineengeslagen. Samen hebben zij de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) opgesteld en in januari 2014 ondertekend. Inmiddels hebben meer dan 1.000 organisaties de Governance Code Veiligheid in de Bouw onderschreven. Zij werken aan veiligheid in de bouw door de uitgangspunten en kernwaarden van de Code te onderschrijven en toe te passen in de praktijk.

Meer binnen deze rubriek