PanzerGlass lanceert CARE: Nieuwe standaard in Mobiele Telefoonbescherming en Duurzaamheid

23 AUG 2024 14:20 | PanzerGlass

PanzerGlass, wereldwijd marktleider op het gebied van schermbeveiliging, heeft de nieuwe productlijn CARE by PanzerGlass gelanceerd, waarmee een nieuwe standaard wordt gezet voor de bescherming en duurzaamheid van mobiele telefoons. De CARE-lijn, die hoesjes en kaarthouders omvat, is ontworpen met een focus op duurzaamheid, stijl en verantwoordelijkheid voor het milieu.

Terwijl de wereldwijde markt voor mobiele accessoires, die in 2023 wordt geschat op USD 93,34 miljard, blijft groeien met een CAGR van 6,80%, gedreven door de proliferatie van goedkope smartphones en geavanceerde functionaliteiten, komt PanzerGlass tegemoet aan de vraag van de consument naar zowel geavanceerde bescherming als duurzame praktijken. De CARE-lijn heeft een verbeterde valbescherming tot 4,8 meter, een garantie tegen vergeling en is gemaakt van 100% gerecycled plastic, waardoor kracht en duurzaamheid worden gecombineerd in een slank ontwerp.

“Vanaf het begin wilden we dat CARE de eerste keuze zou zijn voor consumenten die hun telefoon willen beschermen en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu willen hebben,” zegt Michael Broend, Vice President Marketing bij PanzerGlass. “Door te luisteren naar onze gemeenschap, hebben we een product ontwikkeld dat niet alleen voldoet aan hun behoefte aan duurzaamheid en stijl, maar ook aansluit bij hun waarden van duurzaamheid en zelfexpressie.”

De CARE by PanzerGlass lijn speelt ook in op de groeiende trend van mobiele accessoires als zowel functionele als modieuze items. Met zijn slanke, stijlvolle ontwerp en toegevoegde functies zoals een kickstand voor handsfree gebruik, combineert CARE bescherming met gemak. Het weerspiegelt PanzerGlass' toewijding aan innovatie en consumenteninzichten, met als doel de levenslange waarde van mobiele apparaten te verhogen.

Naast de voordelen voor het milieu onderscheidt de CARE-lijn zich op de markt met de eerste anti-vergeling garantie in zijn soort, die ervoor zorgt dat de producten na verloop van tijd hun esthetische aantrekkingskracht behouden. Deze innovatie is een direct antwoord op de bezorgdheid van consumenten over de levensduur en het uiterlijk van hun telefoon accessoires.

Terwijl de markt voor mobiele accessoires blijft groeien, is PanzerGlass gepositioneerd om voorop te lopen met producten die niet alleen beschermen, maar ook duurzaamheid en persoonlijke expressie bevorderen. Met CARE by PanzerGlass kunnen consumenten met vertrouwen hun apparaten beschermen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Over PanzerGlass

PanzerGlass, opgericht in 2013, is een leider in de bescherming van mobiele apparaten en biedt een reeks producten die duurzaamheid, stijl en milieuverantwoordelijkheid combineren. Met een aanwezigheid in 70 landen en een toewijding aan duurzaamheid, blijft PanzerGlass innoveren en nieuwe standaarden zetten in de industrie. Het bedrijf maakt deel uit van de Juhl Bach Holding Group, een van de grootste Deense familiebedrijven.

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media