Evelien Leijten genomineerd voor Aithra Belofte Award 2018

15 OKT 2018 10:03 | evelien résidence de beauté

Evelien Leijten, eigenaresse van evelien résidence de beauté in Ulvenhout, is een ondernemer met een passie voor gezondheid en schoonheid. Uit 100 genomineerden werd zij 1 oktober jl. gekozen als een van de drie finalisten voor de Aithra Belofte Award. Deze aanmoedigingsprijs wordt jaarlijks toegekend aan de meest veelbelovende ondernemende vrouw in de regio. 10 november a.s. wordt tijdens het gala de winnares bekend gemaakt.

Aithra Award

Aithra is het netwerk voor professionele, ondernemende en getalenteerde vrouwen uit West- en Midden-Brabant. Aithra streeft ernaar om deze ondernemende vrouwen in de spotlights te zetten, met als hoogtepunt de uitreiking van de Aithra Awards.  Aithra wil de talenten en kennis van vrouwen optimaal stimuleren om zakelijk en persoonlijk te blijven groeien.

De Aithra Award wordt sinds 2010 toegekend aan een vrouwelijk rolmodel dat bekend staat om haar passie en visie. Een vrouw die met haar maatschappelijke en organisatieresultaten anderen inspireert. De Aithra Belofte Award is een aanmoedigingsprijs voor de meest veelbelovende, ondernemende vrouw tot 35 jaar. Talent en succesvol ondernemerschap van vrouwelijke professionals worden zo in de schijnwerpers gezet. De genomineerden zijn zelfstandig ondernemer of bekleden een topfunctie in het bedrijfsleven, het onderwijs, in de zorg of bij de overheid.

Visie

Evelien is een vrouw met lef, ambitie, maatschappelijke betrokkenheid en een geheel eigen visie. Ze gelooft in natuurlijke schoonheid gebaseerd op een gezonde levensstijl met goede voeding en beweging. Ondersteund door thuisverzorging en programma’s op maat voor huidverbetering en huidverjonging voor zowel gezicht als het lichaam.

Vanaf 17-jarige leeftijd draagt zij deze visie uit als beauty expert. “Ik zie het als mijn missie om met mijn boodschap bij te dragen aan een mooiere wereld“. Sinds 2001 doet zij dit vanuit haar eigen salon, waarmee ze in 2017 naar de Dorpstraat 61 in Ulvenhout verhuisde.

Ondernemer

Evelien’s passie voor het vak en de overtuiging dat gezond leven de basis vormt voor een stralend uiterlijk hebben zich vertaald in een geheel eigen identiteit. Na de verhuizing van haar bedrijf naar Ulvenhout is ze alweer bezig met verdere uitbreiding en doorgroeien. “Ik wil met mijn bedrijf het meest innovatieve en toonaangevende beauty instituut van Nederland zijn.” Evelien vindt het als ondernemer ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en zet zich regelmatig in voor goede doelen.

Onderscheiding

Ook in 2011 bereikte Evelien de finale van de Aithra Belofte Award. Ze sleepte in 2010 en 2014 de prestigieuze Beauty Award in de wacht en is dit jaar weer genomineerd voor ‘Beste salon van Nederland’. In 2017, op slechts 33-jarige leeftijd, werd ze genomineerd voor de Viva400 in de categorie ‘zakenwonders’. Het feit dat ze wederom de finale van de Aithra Belofte Award heeft gehaald, versterkt haar ambitie als ondernemer.

 

Stemmen

In de twee weken voorafgaand aan de uitreiking op 10 november kan het publiek stemmen op Evelien. Zij start haar persoonlijke campagne met een promofilmpje, dat te vinden zal zijn op haar Facebookpagina, Instagram, LinkedIn en op haar website.

Stemmen kan op live.voxvote.com met pincode 65714

Meer info:

https://residencedebeaute.nl/

https://www.aithra.nl

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek

Dit is een origineel bericht van evelien résidence de beauté

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Beauty