Tijdelijke exploitatie De Trappenberg in Huizen gegund aan VPS

22 JAN 2019 09:30 | VPS Nederland

VPS Nederland, specialist in beheer, beveiliging en onderhoud van leegstaand vastgoed, is per eind december de leegstandbeheerder van voormalig revalidatiecentrum De Trappenberg in Huizen. VPS zal op tijdelijke basis bewoners en ondernemers huisvesten in diverse gebouwen op het markante terrein in ‘t Gooi.

Tijdelijk concept

Het Trappenberg-terrein aan de Crailoseweg in Huizen wordt herontwikkeld voor wonen met services en voorzieningen met zorg en gezondheid. In de tussentijd zal VPS zorgen voor een zinvolle tijdelijke invulling van de locatie. Het concept van VPS bestaat uit een mix van tijdelijk wonen en werken waarbij het doel is dat het terrein een veilig en dynamisch woon- en werkgebied wordt dat een toegevoegde waarde levert aan de regio. De gebouwen op het terrein bieden ruimte aan bewoners die zich op tijdelijke basis willen vestigen op het terrein en startups, ondernemingen of verenigingen die passen binnen de thema’s Sociaal-Cultureel of Sociaal-Medisch.

Tijdelijke oplossingen binnen gebiedsontwikkeling

Luca Corazza, Business Unit Manager bij VPS Nederland: ‘Onze dienstverlening bestaat steeds meer uit het tijdelijk beheer van omvangrijke herontwikkelprojecten. Wij constateren een toenemende vraag naar tijdelijke oplossingen binnen gebiedsontwikkeling en stedelijke vernieuwing. Door het tijdelijk beheer behoudt dit gebied leven en wordt er zinvol gebruik gemaakt van de bebouwde omgeving in de planontwikkelingsfase. We zijn vereerd dat we deze bijzondere opdracht gegund hebben gekregen en verwachten met de mix van tijdelijk wonen en werken een levendige aanvulling op de regio te kunnen creëren.’

Wonen of werken op De Trappenberg

De pijlers van de tijdelijke invulling van de Trappenberg zijn Sociaal-Cultureel en Sociaal-Medisch. Ondernemers, kunstenaars en verenigingen uit (de omgeving van) Huizen, Blaricum, Laren en Bussum die gevoel hebben bij een van deze thema’s en enthousiast zijn een werkruimte op deze bijzondere locatie te betrekken, worden van harte uitgenodigd zich aan te melden op www.vps-nl.com/trappenberg. Ook belangstellenden die op tijdelijke basis op deze unieke locatie willen wonen, kunnen zich via deze link aanmelden. De woonruimtes worden aangeboden voor € 250,- per maand en de werkruimtes kosten v.a. € 350,- per maand.

Over VPS Nederland

VPS Nederland is specialist op het gebied van beheer, beveiliging en onderhoud. Wij beheren, beveiligen en onderhouden alle types leegstaand vastgoed, bouwterreinen en herontwikkelprojecten. Daarbij zijn wij innovatief, deskundig en gericht op de wensen van onze klanten. Wij maken onderdeel uit van VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, beveiliging en onderhoud van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft een hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 900 medewerkers in dienst. www.vps-nl.com

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: VPS Nederland Mandy Jak of Tessa van Leeuwen E: communicatie@vps-nl.com T: 088 018 38 00 M: 06 341 100 70 (Mandy Jak) 06 520 286 86 (Tessa van Leeuwen)

Meer binnen deze rubriek