EsteCapelli introduceert innovatieve methode tegen haaruitval met Exosome therapie

21 FEB 2024 16:21 | B2Press B.V.

EsteCapelli heeft een nieuwe methode aangekondigd om haaruitval tegen te gaan, waarbij eiwitten uit de navelstreng worden gebruikt om het haartransplantatieproces te ondersteunen.

EsteCapelli, een van Europa's toonaangevende centra voor regeneratieve geneeskunde, heeft een nieuwe methode geïntroduceerd om haaruitval tegen te gaan door middel van Exosome therapie. Deze innovatieve haartransplantatie optie biedt gezondere en natuurlijk ogende haarresultaten.

De Exosoombehandeling maakt gebruik van het potentieel van exosomen afkomstig uit optimale cellulaire omgevingen om gedefinieerde therapeutische effecten te bereiken in doelgebieden. De methode maakt gebruik van Exosoom plasma's verkregen uit navelstrengbloed. Deze plasma's bevatten proteïnen die werken als natuurlijke haarherstellers. Na toediening aan de hoofdhuid stimuleren Exosomen de celproliferatie en versterken ze de ontwikkeling van de haarfollikel door middel van signaalmoleculen.

Exosomen verkregen uit plasma van navelstrengbloed elimineren een van de grootste uitdagingen van het genezingsproces na haartransplantatie. De behandeling met Exosomen, die het aanpassingsproces van de grafts aan hun nieuwe locatie vergemakkelijkt, zorgt ervoor dat het getransplanteerde haar gezonder groeit. 

EsteCapelli leidt het gezondheidstoerisme in Turkije

EsteCapelli is een van de belangrijkste spelers op het gebied van gezondheidstoerisme in Turkije. EsteCapelli Medical Solutions is trots op zijn ziekenhuispartners die bekend staan om hun uitmuntendheid. 

De ziekenhuizen zijn uitgerust met geavanceerde zorgtechnologie van wereldklasse, waardoor EsteCapelli op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie en esthetische operaties. 

Onder leiding van haartransplantatiespecialist Mehmet Hanifi Kutlar wil EsteCapelli een revolutie teweegbrengen op het gebied van haartransplantatie door middel van wetenschap en hoogwaardige technologie.

"De kruising van wetenschap en hoogwaardige technologie met jarenlange ervaring is een doorbraak in haartransplantatie. De wetenschap heeft bijna haar hoogtepunt bereikt in haartransplantatietechnologie," aldus Kutlar. 

Kutlar benadrukt de tevredenheid van patiënten als een kernprincipe voor EsteCapelli en noemt meer dan 15.000 succesvolle behandelingen bij patiënten. Hij benadrukt ook EsteCapelli's toewijding aan het leveren van optimale resultaten door middel van de nieuwe Exosome haartransplantatie methode.

"Voor patiënten die op zoek zijn naar de beste haartransplantatiemethode, maakt de Exosome haarbehandeling het mogelijk om effectievere resultaten te behalen in een kortere tijd."


Contact: info@estecapelli.com | +90 541 541 00 41


Meer binnen de rubriek Haar en beauty