Novisource N.V. wordt Almunda Professionals N.V.

23 AUG 2021 08:32 | Novisource N.V.

Amsterdam, maandag 23 augutus 2021

Novisource N.V. wordt Almunda Professionals N.V.

Met ingang van 25 augustus 2021 zal er officieel handel mogelijk zijn in aandelen Almunda Professionals N.V. Op 14 juli 2021 heeft de buitengewone aandeelhoudersvergadering van Novisource N.V. unaniem ingestemd met de wijziging van de statutaire naam in Almunda Professionals N.V.

Dochtermaatschappij Novisource Holding B.V. zal onder de eigen naam ‘Novisource’ in de markt blijven opereren.  In de nieuwe structuur zal Almunda Professionals mogelijkheden onderzoeken om haar portfolio van activiteiten uit te breiden. Daarbij wordt beoogd om – naast de activiteiten van Novisource Holding B.V. - nieuwe activiteiten op het gebied van interim professionals (nieuwe verticals) toe te voegen.

Almunda Professionals zal op Euronext Amsterdam worden verhandeld onder het symbool: AMUND met gelijkblijvende ISIN-code NL0010696704.

Novisource N.V.

Frank Lagerveld, CEO

ir@novisource.nl

Dit is een mededeling op grond van artikel 17 van de EU Verordening Marktmisbruik 596/2014.

 

 

 

 

 

Over Novisource N.V.

Novisource (NOVI: AEX) is specialist in change management binnen de financiële sector. Novisource staat midden in een dynamische wereld die draait om verandering en vernieuwing. Deze tijd vraagt om consultants met een specifiek specialisme. Unieke professionals die in staat zijn om resultaat te bereiken binnen werkthema's als regulatory change, information services, information security en digital transformation. Dagelijks vertalen onze consultants actuele thema’s op het gebied van business en IT naar de bedrijfsvoering van organisaties in met name de financiële sector. Zo helpt Novisource haar opdrachtgevers met het realiseren van veranderambities. Bezoek voor meer informatie over Novisource N.V. of haar werkmaatschappijen onze website https://novisource.nl.

Meer binnen deze rubriek