"Naar Buiten Met...": Nieuwe YouTube serie combineert natuur, duurzaamheid en lokaal eten

16 MEI 2023 10:15 | Naar Buiten Met

"Naar Buiten Met...", een vernieuwende serie, combineert elementen van natuur, duurzaamheid en lokale voedselproductie in een informatieve en vermakelijke formule. Onder leiding van het trio bestaande uit Expeditie Robinson 2023 winnaar en SBS6 weerman Dennis Wilt, groen-expert Bram Engberts en chef-kok Tjitze van der Dam, heeft het programma als doel om de waardering en het begrip van Nederlanders voor hun natuurlijke omgeving te vergroten. Het eerste seizoen, bestaande uit tien afleveringen, wordt tot oktober uitgezonden.

In "Naar Buiten Met..." wordt de rijkdom van de Nederlandse natuur en de potentie van lokaal, seizoensgebonden koken op een toegankelijke manier gepresenteerd. De presentatoren bezoeken een breed scala aan lokale producenten, waaronder een aspergeteler, molen, kaasfort en een Nederlandse wijngaard, om het publiek te laten zien welke kwalitatieve producten er in ons eigen land geproduceerd worden.

De afleveringen worden opgenomen in een indrukwekkend natuurgebied, voorzien van een arboretum, moestuin en kas. In elke aflevering bereidt chef-kok Tjitze van der Dam een maaltijd op open vuur met ingrediënten afkomstig van lokale producenten. De gasten van de show, die al beroemdheden zoals Yves Berendse, Irene Moors en Chatilla van Grinsven hebben mogen verwelkomen, ervaren door middel van diverse activiteiten de veelzijdigheid van de Nederlandse natuur en het belang van duurzaamheid.

"Naar Buiten Met..." streeft ernaar om de kennis en waardering voor de natuur, duurzaamheid en lokaal voedsel te vergroten. De show is een inspirerende mix van educatie en entertainment, en is vanaf nu te volgen op YouTube.

Voor meer informatie of interview verzoeken, neem contact op met Tjitze van der Dam via info@naarbuitenmet.nl of 06-10367082.
Andere persberichten of expertquotes van deze organisatie:

Dit is een origineel bericht van
Naar Buiten Met

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode