Persuitnodiging KPN Voetbalvriendendag

19 OKT 2021 14:34 | Fonds Gehandicaptensport Nederland

Wij nodigen jullie van harte uit om zondag 24 oktober aanwezig te zijn bij de KPN Voetbalvriendendag op de KNVB Campus in Zeist (adres: Woudenbergseweg 56, 3707 HX Zeist). Voetbalheden en vrijwilligers zetten zich op deze dag in om mensen met een handicap en hun familie/vrienden een onvergetelijke dag te bezorgen dat  geheel in het teken staat van voetbal. Tijdens deze allereerste editie zijn alle voetbalvrienden met een lichamelijke, verstandelijke, auditieve en/of visuele beperking welkom. Wij verwachten 1.000 deelnemers verdeeld over het ochtend –en middagprogramma.

Op het programma staat o.a. een training als een echte Oranje International, kijkje achter de schermen bij de VAR onder leiding van Jeroen Manschot, een rondleiding op de KNVB Campus, E Oranje activiteiten onder leiding van Koen Weijland en nog veel meer.

Het ochtendprogramma start om 09:00 uur en duurt tot 12:00 uur. Het middagprogramma start om 14:00 uur en duurt tot 16:30 uur.

Je bent de gehele dag welkom. Gelieve van tevoren, indien mogelijk, laten weten of jullie aanwezig zijn bij de KPN Voetbalvriendendag. Op de dag zelf kan je je melden bij de ingang en vragen naar Nancy Schijffelen. Zij zal jullie opvangen en verder begeleiden.

Meer binnen deze rubriek