Hoe verleidt u tot een gezondere keuze in het bedrijfsrestaurant? En hoe kan de cateringbranche bijdragen aan de gezondheid van Nederlanders? Deze vragen waren aanleiding voor Veneca, prof. Ingrid Steenhuis en gezondheidswetenschapper Liesbeth Velema van de Vrije Universiteit om een grootschalig onderzoek op te zetten. Het resultaat is een set aan strategieën, tot stand gekomen op basis van wetenschappelijk onderzoek, advies van experts en inzichten in de doelgroep.
Hoe het in de catering nog gezonder kan, wat de meest succesvolle strategieën zijn en wat de ervaringen zijn van de betrokken bedrijfsrestaurants, delen we graag met u op 21 februari tijdens een lunchbijeenkomst bij Urban Farmers in Den Haag.
Aanmelden: https://form.jotform.com/80072037073953
Programma
11.30 Ontvangst
12.00 Opening door dagvoorzitter Pieter van den Hoogenband en Teun Verheij
12.15 Presentatie 'Het gezonde bedrijfsrestaurant' door Liesbeth Velema
12.45 Interview door Pieter van den Hoogenband met deelnemers aan het onderzoek: Lizan Goebbels (Albron) en Theo Peters (Sodexo)
13.10 Pauze
13.50 Presentatie Pieter van den Hoogenband over topsport en voedingskeuzes
14.15 Wrap up door Pieter van den Hoogenband
14.30 Mogelijkheid tot rondleiding in de kas van Urban Farmers
Meer informatie
Datum: 21 februari 2018
Locatie: Urban Farmers - Den Haag
Tijd: van 11.30 uur tot 14.30 uur
Dit is een origineel bericht van Veneca (Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties)
Ga naar alle berichten van deze organisatie.