MAYONEUR - Haalt kwartmiljoen groeigeld op en maakt stap naar horeca Nederland

16 AUG 2021 14:45 | MAYONEUR

Horeca Nederland 

Een jong bedrijf dat 3 jaar geleden begonnen is vanuit een studie aan de Hogeschool van Rotterdam met twee jonge ondernemers die impact wilde maken, wordt nu beloond met het binnen treden bij HANOS Nederland. Dit zorgt ervoor dat we landelijk verkrijgbaar zijn voor alle horecazaken in Nederland en België  die hun inkopen daar willen doen. Geert Kranendonk en Glenn Kruissenbrink (Beide de founders van MAYONEUR) zijn beide zeer tevreden over de stappen die gemaakt worden. Zo zijn we aan het opschalen in de productie, hebben meer kracht om ons verhaal te vertellen aan de consumenten en we kijken al stiekem naar stappen in het buitenland (UK, Duitsland en Spanje). De focus ligt nu niet alleen op de retail maar ook op de groothandel met onze nieuwe grootverpakkingen.  

Groeigeld

Een hele mooie stap in het proces van MAYONEUR. van elke maand (min) - 600 euro op de credit card naar een flink werkkapitaal om het bedrijf de goede kant op te sturen. We hebben tijden gekend dat we de huur van onze eigen woning niet eens meer konden betalen (Aldus Glenn Kruisselbrink). We geloofde zo erg in onze visie dat we geen risico’s uit de weg gingen.

Door het aantrekken van een investeerder met kennis en ervaring wordt het proces goed versneld en nieuwe deuren gaan open, zoals HANOS Nederland. Sinds week 31 levert MAYONEUR 20 locaties van HANOS in Nederland en in België. 

Voor meer informatie kijk  www.MAYONEUR.com

Instagram: @Mayoneur 

 

Meer binnen de rubriek Voeding, drank en horeca