WoonVeilig introduceert Smart Assist: niemand thuis, alarmsysteem aan

24 DEC 2018 10:36 | WoonVeilig BV

WoonVeilig introduceert Smart Assist. Als alle bewoners het huis hebben verlaten wordt automatisch het alarmsysteem ingeschakeld.

WoonVeilig, marktleider in slimme alarmsystemen, introduceerde in 2008 als eerste een online meldkamer en een app waarmee gebruikers het alarmsysteem kunnen bedienen. Naast de app kan het alarmsysteem ook bediend worden met een bedieningspaneel met pincode, een sms-bericht en met een afstandsbediening. Al deze vormen van bediening hebben een nadeel dat je het niet moet vergeten en dat het handmatig moet worden bediend. Gebruikers controleren vaak achteraf of het alarmsysteem wel is aangezet. Dit is voortaan verleden tijd met de introductie van de nieuwe slimme dienst Smart Assist. Zo hebben gebruikers altijd een veilig gevoel en thuis alles onder controle.

Hoe werkt het?

Met behulp van Geofencing wordt vooraf een thuiszone ingesteld door een virtueel hek rondt het huis te plaatsen. Bewoners kunnen zelf de straal van deze thuiszone opgeven. Als de laatste bewoner de thuiszone heeft verlaten dan zet WoonVeilig het alarmsysteem volledig automatisch aan. De eerste bewoner die thuiskomt krijgt automatisch een bericht met een vraag om het alarmsysteem uit te zetten. Het alarm wordt dus niet automatisch uitgezet. Dit om vergissingen te voorkomen.

Samen met klanten is Smart Assist uitgebreid getest. Deze nieuwe dienst wordt vanaf nu gratis aangeboden aan alle WoonVeilig klanten die de WoonVeilig Beveiligingsdienst hebben.

Over WoonVeilig

WoonVeilig is een Nederlandse Internet of Things (IoT) aanbieder gespecialiseerd in de slimme beveiliging van woningen. WoonVeilig is in 2008 gestart en introduceerde als eerste een connected app-gestuurd alarmsysteem voor de consumentenmarkt waarbij de online alarmcentrale van WoonVeilig iedere seconde het huis bewaakt en in geval van een alarm belt en sms’t. Middels slimme camera’s kun je meteen zien wat er aan de hand is. WoonVeilig is marktleider in Nederland en opereert onder de merknaam Egardia in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, België, Luxemburg en Zwitserland.

Meer informatie: https://www.woonveilig.nl/smart-assist

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=imlRLJsMgEM&feature=youtu.be

Dit is een origineel bericht van
WoonVeilig BV

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen