Een duurzame Kerstboom met Kerstmis - Nu is het tijd voor actie.

17 JUN 2024 10:49 | Zoontjens Boomprojecten B.V.

Juni 2024 - Het is juni, bijna zomer.... De bomen staan in bloei en in de wei springen lammetjes rond. Juist op dit moment willen wij van Flexibilitree met u in gesprek gaan over kerstbomen. Juist nu is hét moment om na te denken over de kerstboom die u in december in het centrum of voor het stadhuis wil plaatsen.

Kies nu voor de Flexmastree; een duurzame, verplaatsbare kerstboom die u meerdere jaren kunt gebruiken. Deze herbruikbare kerstboom combineert de schoonheid en traditie van kerst met de flexibiliteit en duurzaamheid van Flexibilitree.

Bij de Flexmastree wordt dezelfde vernieuwende technologie toegepast als bij onze bekende Flexibilitree. Deze bomen staan in speciaal ontwikkelde bakken en worden zo slim gemonitord dat ze het hele jaar door in topconditie blijven. De Flexmastree ook. Daardoor is het niet alleen een kerstboom, maar een investering in het groen van de stad voor de lange termijn.


Waarom nu?

Voorbereiding: Door de Flexmastree nu te bestellen, verzekert jouw stad zich van een unieke, groene kerstversiering die bijdraagt aan de stedelijke vergroening en biodiversiteit.

Duurzaamheid: De Flexmastree is een verplaatsbare en herbruikbare kerstboom die de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw gemeente ondersteunt.

Flexibiliteit: De mobiele en modulaire aard van onze boombakken betekent dat de Flexmastree overal geplaatst kan worden, zonder in de knoop te raken met ondergrondse infrastructuur.

Biodiversiteit en klimaat: Na de kerstperiode komt de boom terug naar ons zorgcentrum zodat ie volgend jaar weer kan worden ingezet. Na maximaal 6 jaar kan de boom een permanente plek in uw gemeente krijgen, waar hij verder groeit en bijdraagt aan een gezondere stedelijke omgeving en meer biodiversiteit.


Flexibilitree roept gemeenten op om nu al vooruit te plannen en hun bestellingen voor de Flexmastree te plaatsen. Dan beginnen wij met de selectie van de mooiste bomen en kunnen we samen zorgen voor een groene, duurzame kerst met een boom die niet alleen in de feestmaand, maar het hele jaar door bijdraagt aan een beter klimaat.


Over Flexibilitree

Flexibilitree is de pionier op het gebied van flexibele, duurzame en mobiele groenoplossingen voor stedelijke omgevingen. Met een focus op innovatie, duurzaamheid en biodiversiteit helpt Flexibilitree steden en gemeenten hun groene ambities waar te maken. Door de combinatie van technologie, ontwerp en ecologie biedt Flexibilitree een reeks producten en diensten aan die steden helpen transformeren in levendige, groene en gezonde leefomgevingen.


Voor meer informatie over de Flexmastree en hoe u uw gemeente kunt voorbereiden op een duurzame kerst, bezoek onze website of neem direct contact met ons op.


Contactgegevens:

Arjan Zoontjens

arjan@zoontjensboomprojecten.nl

06 319 673 46

https://flexibilitree.nl/flexmastree/


Samen maken we de kerst groen, flexibel en duurzaam met de Flexmastree!


Video: https://www.youtube.com/shorts/CTp0oquKIKg

Meer binnen de rubriek Klimaat, milieu en duurzaamheid