Commencis onthult AI-taalmodel voor bank- en financiewezen: Commencis LLM

16 MEI 2024 11:31 | Commencis

Ontwikkeld met krachtige GPU's en op maat gemaakte datasets, biedt Commencis LLM uitzonderlijke Turkse taalmogelijkheden en aanpassingsmogelijkheden voor financiële diensten, met schaalbaarheid in meerdere sectoren, waaronder luchtvaart, verzekeringen en telecommunicatie. Commencis LLM is ontworpen om een verbeterde gebruikerservaring en operationele efficiëntie te bieden en voldoet aan de hoogste beveiligingsstandaarden. Het biedt installaties op locatie om een uitzonderlijke gegevensprivacy te behouden.

Commencis, een leider in digitale transformatietechnologie, heeft Commencis LLM geïntroduceerd, een Turks specifiek groot taalmodel (LLM) dat is ontwikkeld voor bancaire en financiële diensten. Het model is getraind met aangepaste datasets die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van deze sectoren en is ontworpen om klantenservice te automatiseren, content te genereren en gegevens te analyseren voor zowel gebruikers als klanten.

Commencis LLM is ontwikkeld op basis van sectorspecifieke behoeften en aanpasbare gegevenssets en kan de gebruikerservaring verbeteren in kritieke functies zoals live ondersteuning en gegevensanalyse. Dankzij de veelzijdigheid van het model kan het worden aangepast en aangepast in andere sectoren, zoals de luchtvaart, verzekeringen en telecommunicatie, naast het bankwezen en de financiële sector. Het Taalmodel is ontwikkeld volgens de hoogste privacy- en beveiligingsstandaarden en wordt geleverd met een on-premises installatieoptie, zodat bedrijven Commencis LLM volledig veilig binnen hun eigen infrastructuur kunnen gebruiken.

Taalmodel met zeer geavanceerde Turkse taalvaardigheden

Commencis LLM is het product van uitgebreid onderzoek en gegevensproductie op taalmodellen zoals Llama 2, Mistral, Zephyr en OpenChat 3.5. Tijdens de ontwikkeling heeft het engineeringteam van Commencis gedurende drie maanden uitgebreide optimalisaties uitgevoerd op krachtige GPU's (grafische verwerkingseenheden) van Amazon Web Services. Het resultaat was een taalmodel met zeer geavanceerde Turkse taalvaardigheden, dat kan functioneren als een virtuele assistent die kan reageren op verzoeken van gebruikers en vraag-antwoordmogelijkheden kan afhandelen op verschillende gebieden, met name in het bankwezen en de financiële wereld.

Firat Isbecer, medeoprichter en CEO van Commencis, zei: “Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector hebben we samengewerkt met toonaangevende banken en financiële dienstverleners om een aantal uitstekende digitale succesverhalen te creëren.” 

Kosten verlagen voor financiële dienstverleners

“Commencis LLM is ontworpen om zijn diepgaande kennis en interactiemogelijkheden in te zetten voor een betere klantervaring en om de snelheid van probleemoplossing in de financiële dienstverlening te verhogen. Dit zal helpen om zowel de kosten te verlagen als de kwaliteit van het huidige digitale dienstenaanbod bij banken te verbeteren. In de toekomst zullen we ons vooral richten op het helpen van onze klanten om de klantloyaliteit te vergroten en op het bieden van een concurrentievoordeel door hyperpersonalisatie en snelle reactietechnologieën,” voegde Isbecer toe.

Commencis is een toonaangevende leverancier van geavanceerde technologieën op het gebied van digitale bankproducten, betalingen, identiteitsverificatie en end-to-end oplossingen voor klantervaringen in de financiële dienstverlening. Het gebruik van kunstmatige intelligentie zal bedrijven in staat stellen om een beter inzicht te krijgen in het gedrag van klanten, het aanbieden van meer gepersonaliseerde diensten mogelijk maken, transactieprocessen verder automatiseren en beveiligingsmaatregelen verbeteren.

Over Commencis

Commencis heeft meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van experience design, software engineering en cloud-technologieën. Door digitaal centraal te stellen, transformeren we bedrijven om te gedijen en relevant te blijven in een veeleisende digitale wereld. We stellen onze klanten in staat om digitale ervaringen te ontwerpen en te bouwen, sterkere en betekenisvollere relaties met hun klanten te creëren en flexibiliteit en schaalbaarheid te bieden met cloud-oplossingen. Onze producten en oplossingen worden gebruikt door toonaangevende merken in de financiële dienstverlening, verzekeringen, luchtvaartmaatschappijen en detailhandel in meer dan 20 landen. Met 500 medewerkers in onze kantoren in Istanbul, Londen en Berlijn helpen we onze klanten over de hele wereld met hun volgende evolutie en maken we de weg vrij voor een bloeiende digitale samenleving. 

Meer informatie op www.commencis.com

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media