Topmerk Elleure breidt uit met haarverzorging en styling

27 MEI 2022 14:36 | Elleure

Het zeer gewilde en professionele merk Elleure heeft het assortiment uitgebreid. Naast de kwalitief sterke, maar eenvoudige basis van 62 vegan haarkleuringen, biedt Elleure nu ook vegan haarverzorging en styling aan.   

Het assortiment van Elleure is gericht op de kapper van nu. Deze kapper houdt van een kwalitatieve uitstraling en een toegankelijke prijsstelling. Is creatief en trots om met dit prachtige merk klanten te behandelen.

Parabenen, siliconen en sulfaten zijn een ‘no go’ in 2022 en behoren uiteraard niet tot de ingrediëntenlijst. Natuurlijk is het hele assortiment 100% vegan*.

Om het helemaal af te toppen, heeft het team van Elleure met zorg voor de beste en meest voedende ingrediënten gekozen. Zo is het haar optimaal beschermd, goed verzorgd en ruikt het heerlijk.

Ook de prijzen zijn toegankelijk

Waar Elleure voor staat is om zo toegankelijk mogelijk bij de professional én de eindgebruiker terecht te komen. Daar is ook rekening mee gehouden bij het ontwikkelen van de haarverzorging en styling. Elleure blijft dus kwalitatief sterk voor een betaalbare prijs en daardoor voor iedereen toegankelijk.

Verzorg en style elk haartype

Zoals je van Elleure gewend bent, kun je met het basis assortiment elk haartype verzorgen en stylen. Met name de olie en de textuur droogshampoo zijn echte musthaves!

Van beschadigd tot gekleurd haar, met de haarverzorging en styling van Elleure bescherm je het haar en de kleur optimaal! Door het mooie design en de trendy pastel gekleurde verpakkingen ben je gelijk overtuigd om deze producten op een prominente plek in je salon én in je badkamer neer te zetten.

Niet te missen bij jou in de salon

Een musthave is de Elleure Modeler Olie! Hierin zit het unieke Meadowfoam olie (ook terug te vinden is in de Teinture kleurlijn). Dit zorgt dat het haar een hydratatiekick krijgt. Dankzij de UV-filter wordt het haar langere tijd beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.  

Nog niet bekend met Elleure? Dan wil je dit ook weten!

De vegan haarkleuringslijn Elleure Teinture bestaat uit 62 kleuren, oxydanten in 5 percentages en een serum voor optimaal kleurbehoud.

De oplichtende en stuifvrije lijn Clarifier* bestaat uit een basis blondeerpoeder en blond plex.

·       Basis blondeerpoeder: ontkleurt het haar gemakkelijk en licht op tot 8 niveaus.

·       Blond Plex: licht het haar tot 10 niveaus op en is verrijkt met plex. Dankzij de voedende kracht van polyamino suiker condensaat is de beschadiging die normaal bij oplichting plaatsvindt beperkt. Gehydrolyseerde keratine zorgt ervoor dat de aantasting van de haarschubben wordt verminderd.

 

Over Elleure Elleure gelooft in een toegankelijke wereld waar creativiteit eenvoudig is. Daarom is er geen verplichte aanschaf van het volledige assortiment, de kapper kiest zelf wat hij of zij aan wil schaffen! Bestel snel en gemakkelijk een prachtig product voor een aantrekkelijke prijs. Stap snel en gemakkelijk over. Het merk biedt interessant geprijsde proef- en startpakketten, zodat er extra voordelig kennis gemaakt kan worden met Elleure.

Meer binnen de rubriek Haar en beauty