VONK viert 85-jarig jubileum

13 SEP 2022 09:00 | VONK EUA B.V.

In 85 jaar tijd van het verkopen van radio-artikelen naar leverancier van oplossingen voor ‘power conversion’, ‘electrical & instrumentation’ en ‘control & automation’ uitdagingen

Zwolle, VONK viert haar 85-jarig jubileum op 25 augustus 2022. In die 85 jaar is veel veranderd, zowel voor VONK als op het gebied van technologie. VONK heeft zich continu ontwikkeld en levert, geïnspireerd door technologische innovaties, een bijdrage aan een duurzamere samenleving.

VONK evolueerde over de jaren heen van een winkel voor elektronica artikelen naar een wereldwijde leverancier van elektrotechnische oplossingen voor de olie- en gas-, uraniumverrijking- en defensie- industrie.

In de laatste jaren is ook de stap naar de energietransitie gezet, waarin VONK elektriciteitsvoorzieningen voor de productie van groene waterstof bouwt. Ook bouwt VONK slimme energieopslagsystemen die de energietransitie ondersteunen en versnellen.

Merijn van Mourik, managing director van VONK, ‘verwacht voor de komende jaren verdere doorontwikkeling van de ingezette strategie om een belangrijke speler in de energietransitie te worden’.

Speciaal voor relaties zal 15 september 2022 in VONK’s vestiging in Meppel een dag worden georganiseerd om een kijkje in de keuken te geven. Naast presentaties van onder andere Shell, Urenco en Thales zullen ook innovaties gepresenteerd worden met betrekking tot waterstofproductie, batterijopslagsystemen, kleinschalige windturbines en nog veel meer. 

Ook in de komende jaren zal VONK zich blijven ontwikkelen om in te kunnen spelen op alle veranderingen en behoeften in de markt. Wij kijken uit naar nog veel meer mooie jaren, vol met innovaties en nieuwe samenwerkingen. Maar eerst wordt dit mooie jubileum gevierd met onze gewaardeerde medewerkers en relaties.

https://www.iivonk.com

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek

Dit is een origineel bericht van VONK EUA B.V.

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Algemeen nieuws