World Travel Awards: Harbour Village Beach Club beste hotel van Bonaire

07 OKT 2022 09:00 | Caribean Reflections

Tijdens de uitreiking van het jaarlijkse World Travel Awards is Harbour Village Beach Club bekroond met de titel 'Bonaire's Leading Hotel'. Dit luxe privéresort dat direct aan een palmenstrand ligt won de award voor de 18e keer op rij. 

De World Travel Awards wordt beschouwd als één van de meest prestigieuze erkenningen in de reissector. De internationale jury, bestaande uit reisprofessionals en gasten beoordeelde de hotels op kwaliteit van het product en service. Tijdens de inmiddels 29ste editie, werd Harbour Village Beach Club uit een selectie van vijf genomineerden, gekozen tot het beste hotel van Bonaire. 

General manager Paul Simoes reageerde enthousiast: "We zijn zeer vereerd deze prestigieuze prijs opnieuw in ontvangst te mogen nemen namens ons volledige team. We hopen deze lijn nog vele jaren te kunnen voortzetten."

Harbour Village Bonaire is het enige privéresort op Bonaire, intiem en met veel oog voor comfort en service. Wie eersteklas wil genieten op Bonaire komt al snel uit bij het enige privéresort op het eiland; Harbour Village Beach Club Bonaire. Het is kleinschalig, heeft een warme uitstraling en persoonlijke aandacht voor de gasten. Het resort is een oase voor rustzoekers die naast een exclusief verblijf ook de bijzondere natuur en rijke cultuur van Bonaire willen ontdekken. Er zijn ruime suites, waarvan de meeste direct aan het privéstrand liggen. Binnenkort worden hier de nieuwe Harbour Villa’s aan toegevoegd met uitzicht op de jachthaven. www.harbourvillage.com

Het La Balandra restaurant van Harbour Village heeft een sfeervolle setting met een panoramisch uitzicht op zee. Hier brengt Chef Rodrigo gerechten met verse en seizoensgebonden ingrediënten tot leven. Een verrassend menu, de wijnen en de ambiance maken een bezoek tot een gastronomische beleving. Dineren aan de vloedlijn op het strand is op aanvraag mogelijk. Ook bezoekers van buitenaf zijn welkom voor lunch of diner, reserveren is noodzakelijk, dat kan telefonisch of via de website app www.harbourvillage.com/best-restaurants-bonaire

Voor meer informatie: https://www.harbourvillage.com/

Bronvermelding: World Travel Awards 

Bonaire Nominees 2022 – World Travel Awards: https://www.worldtravelawards.com/nominees/2022/bonaire

Meer binnen de rubriek Hotels