Breng je stem uit op het beste carnavalsliedje in Kies je Kraker

01 FEB 2024 08:00 | Omroep Brabant

De inzendingen voor de jaarlijkse zoektocht van Omroep Brabant naar dé carnavalskraker van het jaar zijn binnen en het stemmen kan bijna weer beginnen. Donderdag 1 februari om 09.11 uur wordt de lijst met de 33 kanshebbers die door de vakjury zijn gekozen bekend gemaakt en vanaf dat moment kan je je stem uitbrengen op omroepbrabant.nl/kiesjekraker.

Gullie en Lanterfantje wonnen de Kies je Kraker-trofee in 2023 (foto: Twan Spierts)

Ook dit jaar wordt de verkiezing weer in twee stappen gehouden. De eerste dagen gaan alle 33 liedjes de strijd met elkaar aan. Op 5 februari om 20.00 uur blijven de 11 populairste liedjes over en begint de stemming opnieuw. De ‘Golden Zone’ met de vijf best scorende liedjes op alfabetische volgorde is er ook dit jaar. Zo blijft het tot het laatste moment spannend. 

Stemmen kan t/m donderdag 8 februari 20.00 uur. Je stem uitbrengen kan via omroepbrabant.nl/kiesjekraker. De winnaar van de felbegeerde 'Kies Je Kraker trofee' wordt bekend gemaakt tijdens de rechtstreekse uitzending van 3 Uurkes Vurraf op 9 februari tussen 15.00-18.00 uur op Omroep Brabant internet, tv en radio.

In de week voorafgaand aan carnaval is er in het radioprogramma 'Carnaval Vurraf' met Jordy Graat en Stef van Duijnhoven extra aandacht voor de wedstrijd. Iedere dag tussen 19.00 en 20.00 uur duiken we in de lijst en hebben we contact met carnavalsartiesten.

Laat je stem gelden en Kies Je Kraker op www.omroepbrabant.nl/kiesjekraker

Omroep Brabant beluister je via de ether: West-Brabant FM 91.0, Midden-Brabant FM 91.9, Noordoost-Brabant FM 95.8 en Zuidoost-Brabant FM 87.6, of via omroepbrabant.nl/radio.

Meer binnen de rubriek Entertainment