Nuchter medium Janneke Leber uit Bussum brengt mensen dichter bij hun ‘eigen wijsheid’

27 MEI 2021 11:34 | S2 Uitgevers

Ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer is tussen hemel en aarde en na dit leven? En vind je het prettig om je eigen waarheid daarin te onderzoeken? Dan zal het boek Het Ministerie van Spirituele Zaken je inspireren en stimuleren. Verschijnt 28 mei.

Janneke Leber is een medium maar totaal niet zweverig. Woorden als gave en goeroe gebruikt ze niet. De spirituele wereld is voor haar grappig, luchtig, helder en magisch tegelijkertijd! Zij omschrijft haar mediumschap als een gevoeligheid die zij professioneel getraind heeft. Haar opvatting is dat iedereen zijn of haar gevoeligheid kan trainen en zo contact kan leren maken met de spirituele wereld. Zij werkt dagelijks met de spirituele wereld en leert daar nog steeds van.

Janneke heeft een praktijk in Bussum. Deze wordt bezocht door jong en oud, mannen en vrouwen, aards ingesteld of juist sterk spiritueel. Met haar hulp gaan klanten zelf op zoek naar antwoorden, ‘want daar komen ze veel krachtiger uit dan wanneer ik ze zou vertellen wat ze moeten doen.’ Zij geeft cursussen en demonstraties en ziet het als haar missie om mensen zo goed mogelijk te informeren over hun eigen spiritualiteit.

Dat is ook wat dit boek beoogt: 99 columns over de spirituele wereld waarin Janneke je amuseert, inspireert en vooral uitnodigt om deze verhalen goed tegen het licht te houden. Jouw eigen licht. En van daaruit te onderzoeken wat jouw spirituele waarheid is.

‘Lief, inzichtrijk boek waarin Janneke Leber ons op bedrieglijk eenvoudige en speelse wijze een blik gunt op de spirituele wereld.Susan Smit, schrijfster

‘Tijdens het lezen van dit verrukkelijke, speelse boek zal er een wereld voor je opengaan. Een wereld die in ons allemaal huist en die onze grootste schat is.Annemiek Schrijver, tv-presentator, schrijver, interviewer

Meer binnen de rubriek Spiritualisme