Nieuwe brei- en haaktrends op de Handwerkbeurs in Gent

04 NOV 2021 14:33 | Second Events

Het jaarlijks terugkerende evenement voor liefhebbers van textiele hobby’s vindt voor de vierde maal plaats in de Flanders Expo te Gent. Van vrijdag 12 november tot en met zondag 14 november is de Handwerkbeurs te bezoeken. De beurs biedt een brede selectie aan exposanten uit binnen- en buitenland die samen een uitgebreid en zeer divers assortiment bieden.

Op de beurs is praktisch elke vorm van handwerken vertegenwoordigd. Van borduren, breien en haken tot quilten en patchwork maar ook spinnen, weven en kantklossen. De laatste trends zijn te bewonderen maar ook nieuwe hobby’s zoals diamond painting en pixel craft. 

De beurs vormt een ontmoetingsplek voor handwerkend België en voor de enthousiaste breier en haker. Op de beurs is veel aandacht voor wol. Er zijn meet & greets met bekende ontwerpers uit de brei- en haakwereld, en er is gelegenheid om samen te breien of te haken. Veel bezoekers trekken voor de gelegenheid hun mooiste zelfgemaakte creatie aan en het is zien en gezien worden. Een duidelijk zichtbare trend is de populariteit van de hand geverfde wol. Er zijn kleine zelfstandige wolververs vertegenwoordigd met een stand. Elk van deze wolververs heeft zijn eigen stijl en kleurvoorkeuren.

Naast dat er op de beurs uitgebreid geshopt kan worden bij de vele stands, zijn er ook voldoende mogelijkheden om kennis te maken met de verschillende handwerkdisciplines. Er worden workshops gegeven op het gebied van bijvoorbeeld haken, borduren, frivolité en quilten.

De Handwerkbeurs is geopend van vrijdag 12 november t/m zondag 14 november van 10.00 tot 17.00 uur. Het adres van de Flanders Expo is Maaltekouter 1 te Gent in België. Meer informatie is te vinden op de website www.handwerkbeurs.nl/gent

Handwerkbeurs 12 t/m 14 november 2021 Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent, België Openingstijden: van 10.00 tot 17.00 uur Wij werken met COVID Safe Ticket Entree: € 10,00 per dag Website: www.handwerkbeurs.nl Contactinformatie Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: Second Events Janet Vermist, Event Manager De Haven 1 9468 CP Annen Telefoon: 0031 (0)592 273 903 Mobiel: 0031 (0)654 280 136 info@second-events.nl

Meer binnen deze rubriek