Longevity Partners benoemt Chrystèle Dumont, voormalig Microsoft C-Suite, als COO - Europa

18 APR 2023 09:15 | Longevity Partners

Longevity Partners, het wereldwijde multidisciplinaire adviesbureau voor verantwoord ondernemen en het klimaat, heeft Chrystèle Dumont benoemd tot Chief Operating Officer (COO) van Europa. Chrystèle brengt unieke ervaring met zich mee naar het bedrijf. Als Microsoft-veteraan met 17 jaar ervaring bekleedde zij functies als Chief of Staff West-Europa en COO van Microsoft Emerging Markets, waarbij zij in totaal 60 markten in Afrika, de Levant en Pakistan onder haar hoede nam.

Met meer dan 24 jaar ervaring in de internationale tech-sector heeft Chrystèle zich ontwikkeld als zeer bekwame leidinggevende. Met haar buitengewone ervaring als Chief of Staff en COO, heeft Chrystèle gedurende haar tijd bij Microsoft nog een aantal andere belangrijke functies bekleed, waaronder CMO Emerging Markets en Commercial & Markets Strategic Director.

Met haar uitzonderlijke trackrecord als succesvolle leider bij een van ’s werelds toonaangevende tech-bedrijven zal Chrystèle als speerpunt fungeren voor het behalen van de ambities van Longevity Partners. Ze zal zich gaan richten op het uitvoeren van de Europese strategie, waaronder de implementatie van operationele planning, robuust prestatiebeheer en ook de optimalisatie van het dienstenaanbod van Longevity en het bevorderen van de wereldwijde samenwerking tussen de verschillende kantoren. 

Sinds de oprichting in 2015 heeft Longevity Partners gemiddeld gezien haar winst elk jaar verdubbeld. Met wereldwijd  bijna 200 experts in 10 kantoren, speelt het bedrijf een cruciale rol in de de-carbonisatie van de economie om klimaatverandering te verminderen. Chrystèle zal de nationale directeuren ondersteunen en deelnemen in het internationale bestuur van Longevity.

Over haar nieuwe rol bij Longevity Partners zegt Chrystèle Dumont dat ze blij en vereerd is samen te werken met Longevity en zo de overgang van Europa (en daarbuiten) naar een duurzame economie te stimuleren. “Longevity Partners heeft de afgelopen jaren bewezen haar klanten wereldwijd te kunnen ondersteunen bij deze reis. Ik kijk er erg naar uit samen te werken met hun fantastische teams, de zakelijke verandering in de hele vastgoedsector te stimuleren en zo de net-zero doelstellingen te versnellen en te behalen.”

Over de groei van het bedrijf en de benoeming van Chrystèle zegt Etienne Cadestin, oprichter en global CEO van Longevity Partners: 

“Met wereldwijd 300 collega’s tegen eind 2023 is Longevity niet meer het kleine ESG-adviesbedrijf dat het vroeger was. Terwijl we uitbreiden is het absoluut cruciaal dat we de groep blijven versterken en stabiliseren voor de toekomst. Dat kan niet zonder aanzienlijke investeringen in ons senior leadership team. Een belangrijk onderdeel van onze voortdurende consolidatie is de holistische digitale transformatie waarmee we vorig jaar zijn begonnen. Ik ben verheugd om het volgende hoofdstuk van het Longevity-verhaal samen met Chrystèle, die onze Europese activiteiten zal leiden, te schrijven. Haar visie, passie, ervaring, creativiteit en mensgerichte aanpak zullen ook op de lange termijn bijdragen tot het succes van de groep. Vanwege haar vestiging in Parijs, zal dit ook onze positie op de Franse markt verder versterken, welke een belangrijke prioriteit is voor de groep.”

Meer binnen de rubriek Klimaat, milieu en duurzaamheid