Longevity Partners opent aziatisch hoofdkantoor in Tokyo, Japan

06 SEP 2022 08:15 | Longevity Partners

Longevity Partners, een wereldwijd multidisciplinair ESG-adviesbureau, kondigt vandaag een wereldwijde uitbreiding met de opening van een nieuw kantoor in Tokio, Japan. Het nieuwe kantoor, dat op 6 september 2022 zal openen, is het negende internationale kantoor van Longevity Partners sinds de oprichting in 2015; het voegt zich bij de andere locaties in Parijs, Londen, München, Amsterdam, Milaan, Austin, Seattle en New York. 

De uitbreiding volgt op de erkenning van Longevity als Europa's snelst groeiende ESG-adviesbureau door de Financial Times, en na in 2021 voor het zevende jaar op rij de jaaromzet te hebben verdubbeld. In lijn met Longevity's beleid om kantoren te vestigen in jurisdicties waar de behoeften van klanten het grootst zijn, zal de nieuwe dochteronderneming lokale, op maat gemaakte en eersteklas ESG-oplossingen bieden aan Longevity's nieuwe en bestaande klanten in Japan en omgeving.

Etienne Cadestin, oprichter en Global CEO zei: "Om in te spelen op de enorme vraag van klanten en onze impact in de regio Azië-Pacific te versnellen, kondig ik graag de lancering van ons Aziatische hoofdkantoor en dochteronderneming in Tokio aan. We zijn erg enthousiast over onze Japanse uitbreiding in 's werelds op twee na grootste economie."

"Hoewel het land de vijfde grootste uitstoter van koolstof ter wereld is, heeft Japan een zeer ambitieus emissiereductieprogramma om hun uitstoot tegen 2030 te halveren. Longevity's lokale team van experts zal een unieke wereldwijde ervaring aanbieden aan de lokale vastgoedmarkt om hun klimaatdoelstellingen te halen. Onze ambitie is om in de komende jaren veel groene banen te creëren en meer dan honderd mensen in dienst te nemen in ons kantoor in Tokio, om onze partners te ondersteunen en de decarbonisatie-inspanningen van de regio te versnellen."

"Met deze laatste uitbreiding ronden we ons driejarig globaliseringsprogramma af, wat betekent dat we nu wereldwijd aan kunnen bieden wat onze klanten nodig hebben. Het is ook een mijlpaal voor Longevity, omdat we nu in 6 van de G7-landen, die ongeveer 30 procent van de wereldeconomie vertegenwoordigen, gerepresenteerd zijn."

"Ik ben verheugd om Kemmu Kawai aan boord te halen om onze inspanningen in Japan te leiden, en we kijken er erg naar uit om de komende jaren nauw met hem samen te werken om onze plannen in de regio Azië-Pacific uit te voeren en te zorgen voor een duurzamere, inclusieve en koolstofarme samenleving voor toekomstige generaties!"

Kemmu Kawai, de nieuwe Country Director van Longevity Partners Japan en Azië, zal verantwoordelijk zijn voor het toezicht op alle activiteiten van Longevity in de regio.

Kemmu Kawai, Country Director, zei: "Ik ben blij om me bij Longevity aan te sluiten en verheugd om het kantoor in Tokio te lanceren, het eerste Aziatische kantoor van Longevity Partners met onze professionele teamleden. Ik zal mijn expertise in vastgoed in Azië leveren aan het Longevity-team en ik kijk ernaar uit om unieke ESG-oplossingen te leveren aan onze lokale en wereldwijde klanten in de regio Azië-Pacific. Ik ben enthousiast dat ik in deze positie kan bijdragen aan het succes van ons bedrijf en dat van onze klanten."

In de afgelopen maanden is Longevity Partners een enorme organisatorische herstructurering ondergaan, waaronder de uitbreiding van haar technische expertise op mondiaal niveau met de aanstelling van meer dan 70 nieuwe experts sinds januari 2022. Tegelijkertijd heeft Longevity Partners uitgebreid geïnvesteerd in de digitalisering van haar innovatieve dienstenoplossingen en nieuwe diensten gelanceerd, zoals Climate Resilience, Value at Risk, Sustainable Finance, Social Impact en Net Zero Carbon Portfolio Management. De nieuwe opening in Tokio is ontwikkeld om te voldoen aan de snel veranderende behoeften van haar klanten en om haar partners beter te ondersteunen bij hun inspanningen om de regio Azië-Pacific koolstofarm te maken. Longevity krijgt hiermee de juiste voorsprong om de eerste echt wereldwijde onafhankelijke ESG-adviesbureau in de vastgoedsector te worden.

Meer binnen de rubriek Woningmarkt en vastgoed