Longevity Partners versterkt bedrijfsgroei met grootste reeks nieuwe aanstellingen

31 AUG 2023 09:05 | Longevity Partners
  • Het ESG-adviesbureau kondigde in juli 2023 een ronde van 40 promoties aan, waaronder aanstellingen in het hoger management.  

  • Het bedrijf kondigt ook de financiële resultaten voor 2022 aan, die voor het achtste achtereenvolgende jaar bijna verdubbelen.  

Amsterdam, 31 augustus 2023: Longevity Partners, Europa's snelst groeiende ESG-adviesbureau, kondigt vandaag het grootste aantal promoties en interne benoemingen tot nu toe aan: het bedrijf heeft in de maand juli in totaal 40 werknemers een promotie aangeboden. Het adviesbureau blijft zich hiermee inzetten voor de erkenning en beloning van haar medewerkers.  

In de afgelopen maanden heeft Longevity Partners een opmerkelijke groei gerealiseerd en hiermee de positie als belangrijke speler in de ESG-sector verstevigd. De belangrijke promoties en benoemingen vallen samen met de voortdurende financiële groei van het adviesbureau, waarin de wereldwijde omzet voor het achtste achtereenvolgende jaar bijna verdubbelde: van een wereldwijde omzet van £6.401.000 in 2021 tot £11.994.835 aan het einde van het boekjaar 2022. De verwachte groei van het bedrijf voor 2024 volgt, zelfs in de huidige inflatoire context, hetzelfde traject van bijna een verdubbeling. Het bedrijf ziet dit als een groot succes en een indicator van leiderschap en de aanhoudende marktvraag.  

Tot de belangrijkste benoemingen in het Verenigd Koninkrijk behoort Ed Wealend, die een nieuwe leiderschapsrol op zich neemt en toetreedt tot het hoger management van het bedrijf als Group Chief Innovation Officer, nadat hij in 2022 bij het adviesbureau in dienst trad. Hij nam hierbij uitgebreide ervaring in onderzoek en innovatie op het gebied van duurzaam vastgoedontwerp met zich mee. Andere belangrijke stappen binnen de Nederlandse tak van het bedrijf zijn dat Lies Lucas is gepromoveerd naar de functie van Consultant duurzaamheid en energie en Martijn Wessels en Vincent Semeijn zijn gepromoveerd naar de functie van Senior Analist.   

Amedeo Musini is na vijf jaar in dienst te zijn bij het bedrijf benoemd tot Managing Director voor Italië. Daarnaast is binnen de Amerikaanse tak Molly Polk gepromoveerd tot Managing Director.  

Etienne Cadestin, oprichter en Global CEO van Longevity Partners, licht toe: "We hechten veel waarde aan het stimuleren van een cultuur die de vaardigheden en expertise van ons uitzonderlijke team erkent en waardeert. Door individuen te stimuleren en mogelijkheden te bieden om in hun carrière te laten groeien, willen we een werkomgeving creëren die succes stimuleert en uitstekende resultaten oplevert.    

"Het succes van Longevity Partners is te danken aan onze mensen, hun toewijding en harde werk. Terwijl we verder bouwen aan dit momentum, werken we er hard aan om onze uitmuntende talenten te behouden. We trots op de erkenning van de uitzonderlijke prestaties die ons bedrijf vooruit hebben gestuwd."  

 Ed Wealend, nieuw aangesteld als Global Chief Innovation Officer van Longevity Partners, geeft aan: "Ik vind het geweldig om te starten met het volgende deel van mijn reis als Chief Innovation Officer bij Longevity Partners. De kans om innovatie te stimuleren en de toekomst van zo'n jonge, dynamische organisatie vorm te geven is zowel bemoedigend als opwindend. Ik kan niet wachten om het initiatief te nemen in het verkennen van nieuwe ideeën, het stimuleren van creativiteit en ons bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen."  

Het adviesbureau heeft momenteel 200 medewerkers in dienst verdeeld over 10 kantoren in Europa, de VS en Azië en heeft agressieve groeiplannen om uit te breiden naar een wereldwijd team van 440 medewerkers tegen het einde van 2025, terwijl het intern talent blijft koesteren.   

Terwijl we deze promoties en nieuwe benoemingen vieren, willen we ook van de gelegenheid gebruik maken om te melden dat we ons wervingsproces voor de vervanging van Louise, onze CCO die het bedrijf gaat verlaten, met succes hebben afgerond. We willen Louise hartelijk bedanken voor haar waardevolle bijdragen en wensen haar het allerbeste voor de toekomst.  Ga voor meer informatie over zakelijke diensten naar www.longevity-partners.com/nl. 

Meer binnen de rubriek Woningmarkt en vastgoed