Nieuwe zitbanken in het Dokter J. Botkepark door donatie TVM foundation

13 OKT 2022 14:00 | TVM foundation

Tijdens de feestelijke oplevering van het Ferriking Dokter Jacob Botkepark Damwâld ontving het projectteam Botkepark Damwald Jan Jelle Jongsma en Rienk Boskma een cheque van de TVM foundation uit handen van Harry Stam (TVM verzekeringen) en Feije Feenstra, directeur Feenstra Trucking. Deze bijdrage is gebruikt om het park te voorzien van nieuwe zitbanken.

Groen hart van Damwâld

De projectgroep Botkepark wil graag het park, de omgeving en de lokale bevolking met elkaar verbinden. Met dit doel is er de afgelopen 2 jaar veel veranderd in het dr. J. Botkepark. Nu de zitbanken ook geplaatst zijn kunnen mensen elkaar hier ontmoeten en samen genieten van de mooie omgeving.

Feije Feenstra, aanvrager en voorzitter van Doarpsbelangen Damwâld: “Wij zijn enorm trots en blij met de groep vrijwilligers die zich al zo lang inzetten voor het park. Ook voor het maken en plaatsen van de zitbanken hebben zij veel werk verricht. Wij zijn heel blij dat we dit mede dankzij de bijdrage van de TVM foundation konden doen.

De projectgroep kijkt ook vooruit

Een groot deel van de wensen van de projectgroep zijn in vervulling gegaan, maar nog niet allemaal. De belangrijkste twee wensen zijn het realiseren van een beeldbepalende loopbrug over de vijverpartij en het afwaarderen van de Halewei voor motorvoertuigen ter hoogte van het Dokter J. Botkepark en de Campus Damwâld. De projectgroep blijft daarom bestaan.

 

De donatie werd aangevraagd door Feenstra Trucking

De coöperatie TVM reserveert jaarlijks een deel van haar winst en doneert deze aan de TVM foundation. De stichting ondersteunt maatschappelijke initiatieven met een blijvend karakter. Leden van de Coöperatie TVM en haar medewerkers kunnen een aanvraag doen. De aanvraag van Doarpsbelangen Damwâld werd ondersteund door Feenstra Trucking. Zij zijn als verzekerde lid van de coöperatie TVM.

Meer informatie over de initiatieven, de voorwaarden en over hoe u een aanvraag indient, vindt u op www.tvmfoundation.nl.

Foto 1

NIET VOOR PUBLICATIE Meer informatie over bovenstaande kunt u krijgen bij Jolanda Metselaar-Vos, bestuurslid van de TVM foundation en expert klantcommunicatie bij TVM verzekeringen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: +31 (0)528 29 24 49. Foto: Doarpsbelangen Damwald Bijschrift: Van links naar rechts: Jan Jelle Jongsma, Rienk Boskma, Feije Feenstra en Harry Stam.

Meer binnen deze rubriek