TVM foundation doneert aan Fierljepvereniging Buitenpost

13 JUN 2024 19:47 | TVM foundation

Zaterdag 8 juni 2024 was een bijzondere dag voor de fierljepvereniging in Buitenpost. Op deze dag werd de eerste wedstrijd gehouden op de nieuwe schansen, waarbij ook een symbolische cheque werd overhandigd aan de club.

De oude schansen van de fierljepvereniging waren verouderd en zijn recent vervangen door nieuwe, moderne exemplaren. Mede dankzij de bijdrage van de TVM foundation is dit mogelijk gemaakt. Joop Atsma (voorzitter van de TVM foundation) overhandigde de cheque aan bestuurslid Ludger de Jong en penningmeester Johanna Roorda. De Jong sprak de hoop uit dat de vernieuwde accommodatie de komende jaren ook nationale kampioenschappen naar Buitenpost zal trekken.

Joop Atsma (voorzitter van de TVM foundation) overhandigde de cheque aan bestuurslid Ludger de Jong

Johanna Roorda, penningmeester van de vereniging, benadrukte het belang van de bijdrage: "Wij zijn ontzettend blij met de steun van TVM. Onze club draait vooral op de inzet van vrijwilligers en subsidies. Deze donatie is een geweldige ondersteuning."

De Vereniging Ljeppersklub Buitenpost is de oudste fierljepvereniging van Friesland. Het is een kleine, maar hechte vereniging van beoefenaars van de fierljepsport, in zowel de juniorenklasse (jongens en meisjes van 12 tot 16 jaar) als de seniorenklasse (dames en heren). De club traint op een eigen accommodatie op sportpark De Swadde in Buitenpost.

De aanvraag voor de donatie werd ondersteund door de heer Blom uit Burgum, medewerker van TVM-lid AB TexelMeeltransporten BV. De Coöperatie TVM reserveert jaarlijks een deel van haar winst en doneert deze aan de TVM foundation. De stichting ondersteunt maatschappelijke initiatieven met een blijvend karakter. Leden van de Coöperatie TVM en haar medewerkers kunnen een aanvraag doen. Meer informatie over de initiatieven, de voorwaarden en over hoe u een aanvraag indient, vindt u op www.tvmfoundation.nl.

Joop Atsma (voorzitter van de TVM foundation) overhandigde de cheque ook aan penningmeester Johanna Roorda. 
Niet voor publicatie Meer informatie over bovenstaande kunt u krijgen bij Jolanda Metselaar-Vos, bestuurslid van de TVM foundation en expert klantcommunicatie bij TVM verzekeringen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: +31 (0)528 29 24 49.

Meer binnen de rubriek Algemeen nieuws