Nieuwe bestuursleden Nederlandse Cosmetica Vereniging benoemd

23 APR 2024 12:01 | Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV)

Tijdens de digitale ledenvergadering op dinsdag 23 april 2024 heeft de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) met trots twee nieuwe benoemingen in haar bestuur aangekondigd. Coco Aarts van L’Oréal Nederland en Eelco Keune van Keune Haircosmetics werden verwelkomd in het NCV-bestuur, waar ze hun expertise zullen inzetten om de toekomst van de cosmetica-industrie te vormen. 

In overeenstemming met het bestuursrooster hebben Leo Hertz (Elha Cosmetics) en vice-voorzitter Hanneke Spruyt (Procter & Gamble) afscheid genomen. Echter, met erkenning voor hun waardevolle bijdragen zijn zij op voordracht van het bestuur door de leden herbenoemd. Eerder was al afscheid genomen van Marius van Haaren (L’Oréal Nederland).  

Het bestuur wordt verder versterkt door Joyce Cadee (Coty), Lidewei Derksen (Unilever Benelux) , de gedreven voorzitter Monica van Ee (hannah SIRC), Christel Grootentraast (Kao Brands Europe / Guhl Ikebana Cosmetics), Karin de Koning (Beiersdorf) en Anke Maasakkers (Henkel Consumer Brands). 

De NCV bedankt alle bestuursleden, zowel de vertrekkende als de blijvende, voor hun inzet en toewijding aan de vereniging en de belangen van de cosmetica-industrie. 

Een ieder gebruikt cosmetica en vaak meer producten dan men denkt. Het gaat om alle producten voor de persoonlijke verzorging, zoals zeep, shampoo, deodorant, zonnecosmetica, geuren en tandpasta. Deze producten dragen bij aan onze hygiëne, verzorging, schoonheid, zelfvertrouwen én welzijn. De NCV is de branchevereniging van fabrikanten, importeurs en merkhouders van cosmetica.

Meer binnen de rubriek Algemeen nieuws