Arie Boomsma wordt nieuwe ambassadeur van Grutto

15 FEB 2024 08:29 | Grutto.com BV

Grutto, hèt platform voor natuurlijk gezond vlees rechtstreeks van de beste Nederlandse boeren, kondigt met trots de samenwerking aan met Arie Boomsma. De bekende presentator en gezondheidsvoorvechter zal als ambassadeur de visie van Grutto op natuurlijke, duurzame voeding ondersteunen.

Echt eten

"Voor ons thuis gaat voeding vooral over “echt eten”. Wij kiezen voor kwaliteit en voedzaamheid. Ik ben fan van Grutto, omdat ik daar die kwaliteit vindt, rechtstreeks van de boer en een fantastisch assortiment. En nu gaan we samenwerken. Daar ben ik enthousiast over, omdat ik geloof dat het verhaal van Grutto een verhaal van de toekomst is. Dat verhaal help ik graag vertellen." aldus Arie Boomsma.

Gezond & natuurlijk

Boomsma: “In de afgelopen vier jaar is de grootste verandering in mijn voeding geweest dat ik veel minder superbewerkte producten ben gaan eten, en meer lokaal. Dat komt allereerst doordat we landelijk zijn gaan wonen, door de ontmoetingen met bevlogen boeren die bezig zijn het huidige systeem te veranderen. Maar ook door de gesprekken met wetenschappers en deskundigen in de series die ik over voeding maakte, en door de voortdurende zoektocht naar wat voor ons gezin, en voor mijn type lichaam en leven, het best werkt. Vlees eten we zo’n twee keer per week. Dat bestellen we rechtstreeks van de boer via Grutto. Ze hebben een breed aanbod, in verschillende prijscategorieën. En een sterke visie op gezondheid en biodiversiteit, ze werken met boeren die de aarde beter achterlaten voor de volgende generatie.”

Eet minder, maar beter vlees

Boomsma benadrukt het belang van matigheid: "Ik denk dat over al die jaren het belangrijkste inzicht is dat ik weliswaar alles eet, maar altijd met mate. Geen grote porties. Liever kwaliteit dan kwantiteit." Grutto’s slogan ‘Eet minder, maar beter vlees’ sluit volledig aan bij deze boodschap. Boomsma: “Wij eten dus minder vlees dan gemiddeld hier thuis, maar wél van goede kwaliteit, echt puur vlees zonder bewerkingen.”

Grutto kijkt uit naar de samenwerking met Arie Boomsma om de boodschap van natuurlijke, gezonde voeding te verspreiden.

Grutto is hèt platform voor natuurlijk gezond vlees rechtstreeks van de beste Nederlandse boeren. Grutto levert bourgondisch lekker vlees, van boeren die liefde, tijd en aandacht hebben voor dier en natuur, en een betere bodem achterlaten voor de volgende generatie. Grutto verbindt boeren rechtstreeks met de consument, en zet zo een transitie in naar een gezonder voedselsysteem. Middels een transparante keten en zonder verspilling van vlees. De enige manier waarop men nu én in de toekomst vlees kan blijven eten dat goed is voor boer, dier, natuur en de consument.
Blijf op de hoogte binnen deze rubriek
Andere persberichten of expertquotes van deze organisatie:

Dit is een origineel bericht van Grutto.com BV

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode