Marco Hurenkamp CIO bij TVM verzekeringen

02 FEB 2023 12:39 | TVM verzekeringen

Marco Hurenkamp treedt per 1 april 2023 in dienst als CIO (Chief Information Officer) bij TVM verzekeringen. Hurenkamp (49) werkt op dit moment bij HumanTotalCare, waar hij de huidige directeur IT&Care is en lid van het directieteam HumanTotalCare.

Hurenkamp is een ervaren IT- en change directeur. Hij heeft tijdens zijn carrière een aantal financiële dienstverleners van binnen meegemaakt en daarnaast veel ervaring opgedaan binnen complexe omgevingen in andere sectoren. In het verleden werkte Hurenkamp voor HP, Atos en de Belastingdienst, in diverse rollen zoals unit consultant, manager, manager IV en directeur IV.

Verheugd

Michel Verwoest, CEO van TVM verzekeringen: “Ik ben verheugd dat Marco ervoor heeft gekozen om bij TVM aan de slag te gaan. Met zijn brede IT- en consultancy ervaring en zijn persoonlijkheid kan hij samen met de collega’s binnen TVM de digitale transitie naar een datagerichte organisatie verder vormgeven. En daarmee helpen om onze unieke en sterke positie als coöperatie in de logistiek- en transportsector verder te versterken.”

Verbinden en samenwerken

Marco Hurenkamp: “Mens- en klantgerichtheid is wat mij oprecht aanspreken in TVM als organisatie. Ik geniet van transformeren door mensen te verbinden en te laten samenwerken, juist op het snijvlak business en IT. Ik kijk uit naar mijn nieuwe rol binnen TVM en de samenwerking met mijn nieuwe collega’s.

TVM verzekeringen is een coöperatieve verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water, en geldt als een autoriteit op het gebied van risicomanagement, preventie en transportveiligheid. Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Gerdy Meerlo manager Corporate en Interne Communicatie TVM verzekeringen mobiel: +31 (0)6 11 09 29 09 e-mail: gj.meerlo@tvm.nl

Meer binnen de rubriek Wonen