TVM foundation doneert aan Stichting de Makelij in Dedemsvaart

30 JAN 2024 13:14 | TVM foundation

De TVM foundation heeft een donatie gedaan aan Stichting de Makelij in Dedemsvaart. De symbolische cheque werd overhandigd door Simone Mulder, regiomanager bij TVM aan Gina Wielink, Financieel directeur van Oegema Transport en bestuurslid van De Makelij.

De Makelij zet zich in voor een betere leefomgeving en gemeenschapszin in Dedemsvaart en Hardenberg. De medewerkers/cliënten van de Makelij kopen en verkopen tweedehands spullen. Ze knappen deze spullen ook op. De Makelij leert hen hoe ze met hout en stof kunnen werken en hoe ze spullen kunnen verkopen in de kringloopwinkel.

Een nieuw pand op een nieuwe plek

De winkel is onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie. Op de nieuwe locatie staat praktisch een nieuwe winkel. De donatie van de TVM foundation is gebruikt om het gebouw de raampartij van het gebouw te vernieuwen.

Gina Wielink: "We hebben bij de verbouw van ons nieuwe pand ons eerst op de meest noodzakelijke aanpassingen gericht. Door de nieuwe raampartij is de voorzijde van het pand ook echt een mooie entree geworden. Een fijne werk en ontmoetingsplaats voor onze cliënten en vrijwilligers.”

De TVM foundation ondersteunt maatschappelijke initiatieven

TVM is de gespecialiseerde verzekeraar voor logistiek en transport over weg en water, met coöperatieve grondslag. De Coöperatie TVM reserveert jaarlijks een deel van haar winst en doneert deze aan de TVM foundation. De stichting ondersteunt maatschappelijke initiatieven met een blijvend karakter. De aanvraag voor de donatie werd gedaan door Oegema Transport, lid van de Coöperatie TVM. Meer informatie over de initiatieven, de voorwaarden en over hoe u een aanvraag indient, vindt u op www.tvmfoundation.nl.

Op de foto: Gina Wielink ((rechts) Oegema Transport en Bestuurslid van De Makelij) ontving de cheque van de TVM foundation uit handen van Simone Mulder (TVM). 

Meer informatie over bovenstaande kunt u krijgen bij Jolanda Metselaar, bestuurslid van de TVM foundation en expert klantcommunicatie bij TVM verzekeringen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: +31 (0)528 29 24 49. Op de foto: Gina Wielink ((rechts) Oegema Transport en Bestuurslid van De Makelij) ontving de cheque van de TVM foundation uit handen van Simone Mulder (TVM).

Meer binnen de rubriek Algemeen nieuws