Nieuwe directeur Loket.nl bij Van Spaendonck

05 JUL 2022 10:03 | Van Spaendonck

Tilburg, 5 juli 2022 - Op 1 juli 2022 is Marc van Gaal als directeur Loket.nl gestart. Van Spaendonck breidt hiermee het directieteam wederom uit en is verheugd Marc te mogen verwelkomen.

Marc was sinds 2019 werkzaam bij Visma|Raet als director Business Strategy & Portfolio Strategy en het laatste jaar als director Consultancy Services. Daarvoor heeft hij ruime ervaring opgedaan bij Lumesse en Unit4. “Door de jaren heen heb ik de nodige ervaring opgedaan in het leiden van teams, maar geloof hierbij niet in hiërarchie. Een team creëren, daar actief deel van uitmaken en collega’s coachen en motiveren is mijn geheim tot succes”, aldus Marc. Directievoorzitter Jeroen de Heer voegt hieraan toe: “Met zijn scherpe blik op het ontwikkelen en verbeteren van proposities, ben ik er van overtuigd dat hij Loket.nl goed op de kaart gaat zetten. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”

Loket.nl is onderdeel van de Van Spaendonck groep. Interim-directeur Martin Aalders blijft de komende twee maanden nog nauw betrokken bij de overdracht voor Loket.nl.

Over Van Spaendonck Van Spaendonck ziet al meer dan 100 jaar het mkb als de drijvende kracht achter de economie van Nederland. Zij opereren precies daar waar zij het ondernemerschap in het mkb verder helpen. Dit doen ze door het bieden van eenvoudige oplossingen in de vorm van diensten, advies en producten, die door meer dan 147.000 mkb’ers en 1,2 miljoen werknemers worden gebruikt. Maar ook door het verbinden van mensen, bedrijven en stakeholders om zo tot grotere resultaten te komen en door het opkomen voor ondernemersbelangen. Dit doen ze niet alleen via Loket.nl maar ook met merken als Wissenraet Van Spaendonck, MKB Servicedesk, Atrium, CoPilot en Clever die onderdeel uitmaken van de Van Spaendonck groep. Over Loket.nl Al meer dan 350 accountantskantoren, 140.000 werkgevers en ruim 1,2 miljoen medewerkers ervaren het gemak van de HR- en salarisapplicatie Loket.nl. Loket.nl richt zich op alles wat komt kijken bij het in dienst hebben van personeel. Van het invoeren van salarismutaties tot een complete verlofregistratie en het verrassen van medewerkers op hun verjaardag. De complete HR- en salarisadministratie is hiermee ongekend efficiënt en veelzijdig. Kijk voor meer informatie op www.vanspaendonck.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Renée van der Aa, via 013 594 4119 of r.vanderaa@vanspaendonck.nl.

Meer binnen deze rubriek