Stichting Dierenweide Oostergast Zuidhorn ontvangt donatie van TVM foundation

14 NOV 2022 12:55 | TVM foundation

De Dierenweide Oostergast Zuidhorn heeft een nieuwe speelplaats. Hans Schipper en Nico Gootenboer (beide bestuurslid van de Dierenweide) ontvingen een symbolische cheque van de TVM foundation uit handen van Jan Willem Burgler (directeur Burgler Transport) en Hendrik de Jonge (TVM foundation). Deze bijdrage is gebruikt om kinderen extra te betrekken bij de dierenweide en om een overdekte zitplek te maken voor de bezoekers.

Kinderen spelen dichtbij de dieren

Kleine kinderen kunnen spelen op een speciale speelplek, dichtbij de dieren. Grotere kinderen worden actief betrokken bij het voeren van de dieren. 

Hans Schipper (penningmeester): “Door de nieuwe voerinstallatie kunnen de kinderen helpen met het voeren van de dieren. Voor de cliënten van de Zijlen staat iedere dag de juiste hoeveelheid voer per diersoort klaar. Zij kunnen hierdoor dagelijks zonder stress, met oog voor de dieren hun werk doen. Goed voor mens en dier!”

Extra contact met bewoners woonzorgcentrum Zonnehuis

De zitplek is open voor alle bezoekers, maar vooral voor bezoekers uit het wooncentrum. Het is goed afgeschermd met zijwanden zodat ze ook bij minder mooi een kijkje kunnen nemen bij de dieren.

Jan Willem Burgler, aanvrager: “Er is veel werk verzet door de vrijwilligers. Door de bijdrage van lokale donateurs en ook de TVM foundation kan de dierenweide blijven bestaan. Heel waardevol voor alle inwoners van Zuidhorn!”

De donatie werd aangevraagd door Burgler Transport

De coöperatie TVM reserveert jaarlijks een deel van haar winst en doneert deze aan de TVM foundation. De stichting ondersteunt maatschappelijke initiatieven met een blijvend karakter. Leden van de Coöperatie TVM en haar medewerkers kunnen een aanvraag doen. De aanvraag van Stichting Dierenweide Oostergast werd ondersteund door Jan Willem Burgler van Burgler Transport. Zij zijn als verzekerde lid van de coöperatie TVM.

Meer informatie over de initiatieven, de voorwaarden en over hoe u een aanvraag indient, vindt u op www.tvmfoundation.nl.

Bijschrift: Jan Willem Burgler (Burgler Transport) en Hendrik de Jonge (TVM foundation) overhandigen de cheque van de TVM foundation aan Hans Schipper en vrijwilligers van Stichting Dierenweide Zuidhorn.

NIET VOOR PUBLICATIE Meer informatie over bovenstaande kunt u krijgen bij Jolanda Metselaar-Vos, bestuurslid van de TVM foundation en expert klantcommunicatie bij TVM verzekeringen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: +31 (0)528 29 24 49.

Meer binnen deze rubriek