Nieuwe CPS uitgave! Kom maar op met je feedback

07 JUN 2017 14:00 | EDG Distributie & Media

Kom maar op met je feedback

Feedback leren geven en ontvangen in het onderwijs

Deze nieuwe publicatie gaat over feedback in een professionele context en hoe het onderwijsprofessionals kan helpen effectiever en gelukkiger te worden.  Dit boek geeft inzicht en handvatten om beter te worden in het geven en ontvangen van feedback, gericht op professionele groei en cultuurversterking in de school. Het helpt een leidinggevende, leraar, begeleider of onderwijsassistent beter te worden hun vak.

Feedback is er altijd

Feedback wordt in dit boek vanuit allerlei verschillende invalshoeken besproken, soms met veel reflectie en diepgang en soms meer technisch-instrumenteel. Steeds wordt de koppeling gemaakt met het onderwijs. Aangezien feedback een belangrijk onderdeel is en er altijd is, wordt het in dit boek getransformeerd naar iets wat niet bedreigend of eng is, maar juist hanteerbaar en verrijkend.

Voor wie

Kom maar op met je feedback is bedoeld voor alle mensen die werken in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Het boek is dus geschikt voor iedereen werkend in het onderwijs die daarvan wil blijven genieten en wil blijven groeien.

Bestellen

Het boek Kom maar op met je feedback is een uitgave van CPS Uitgeverij.

Het boek is te bestellen via www.cps.nl/uitgeverij.

Auteurs:          Anne Arink en Cor Verbeek

Prijs:               €29,90

ISBN:             9789065080578

CPS-nummer: 32406

Wilt u linken naar deze uitgave, gebruik dan de volgende link: https://www.cps.nl/publicaties-uitgeverij/1982/excellente-leraar/48061/kom-maar-op-met-je-feedback

Wilt u een interview met de auteur(s) of een recensie-exemplaar ontvangen? Neem dan contact op met: Astrid van Oostrum - projectuitgever CPS Uitgeverij e-mail astrid@edg.nl

Meer binnen de rubriek Benodigdheden voor bijzonder onderwijs