&C Magazine heeft Smaak en andc.tv lanceert videoserie Koen Kardashian

08 AUG 2017 17:28 | &C Media B.V.

Het septembernummer van &C Magazine is heerlijk zomers en staat helemaal in het teken van Smaak. Chantal Janzen vertelt over haar eigen smaak, waar iets vreemds mee aan de hand is: ze neemt geregeld de kledingstijl van haar personages op het podium over. Zo droeg ze na de musical Hij gelooft in mij, waarin ze Rachel Hazes speelde, opvallend veel tijgerprints...

Ook interviewt Chantal Katja Schuurman, die haar wilde haren weer terug heeft. Fijn voor haarzelf én voor ons. Daarnaast een aantal pittige smaakmakers in de media aan het woord, onder wie Sylvana Simons, Nienke Plas en Maxim Hartman. You love them or you hate them. Verder staat presentator Loran von Liebenstein deze maand in de rubriek monthly meatball, waarin lekkere mannen openhartig zijn over hun seksleven.

En ook: ‘Heb je zelf geen smaak of zo?!’ Wat doe je als je vriendin je in alles nadoet? Ze draagt dezelfde kleren, kiest dezelfde vrienden. Zeg je daar dan iets van? Verder maakt regisseur Erika Lust een lange neus naar de porno-industrie met haar pornafilms, waarin aandacht is voor wat vrouwen nu echt willen. En dan kan er ook nog volop gebingood worden op andc.tv voor heel vette prijzen, zoals een reis naar Curaçao.  

Zie bijgaande links voor de behind the scenes-video van de covershoot en het interview met Katja Schuurman:

Covershoot: https://youtu.be/E3ApyCTb2a0 

Interview met Katja Schuurman: https://youtu.be/R3r-zjK3XGY 

Het septembernummer van &C Magazine ligt 9 augustus in de winkel

Nieuw op andc.tv: online videoserie ‘Costa niet zo Brava’ met Koen Kardashian + Annet Raket voor de thuisblijvers

In deze fijne, foute zomer start &C met een hilarisch programma waarin Koen Kardashian in een serie van zes afleveringen langs de Costa Brava roadtript, onder het genot van de nieuwe zomerhit Costa niet zo Brava. Van bejaarden in Benidorm tot feestende jongeren in Lloret en hippies op Ibiza: Koen gaat met ze los. En daar is natuurijk ook een videoclip van.

&C heeft ook gedacht aan de thuisblijvers in Nederland. Hoe vieren de thuisblijvers eigenlijk vakantie? De eerste aflevering gaat Annet Raket als een raket mee met ‘festivallend’ Nederland. Met de paradijsvogels begeeft zij zich tussen de opzwepende beats op een festival. Heel wat anders is het bij de bingo tussen de lieve bejaarden in het verzorgingsthuis of met de fijne foute fitboy in de sporttoestellen.

Videoclip Koen Kardashian: https://youtu.be/_XhCfNHGtUQ

Koen Kardashian’s videoserie ‘ Costa niet zo Brava’ is vanaf 8 augustus om 19.30 uur te zien op andc.tv.

Annet Raket is vanaf 10 augustus om 19.30 te zien op andc.tv

 

&C (and see) is een 360° mediamerk van Chantal Janzen met een maandelijks magazine, online kanaal, mobile app met eigen shop, met eigen tv-programma’s en live events – gericht op vrouwen 18 – 48 &C is onderdeel van &C Media en is opgezet in samenwerking met media-productiehuis MediaLane
Blijf op de hoogte binnen deze rubriek
Website:
http://andc.tv

Dit is een origineel bericht van &C Media B.V.

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Entertainment