&C lanceert fijne foute zomer & Chantal komt werken op de camping

11 JUL 2017 13:28 | &C Media B.V.

&C Magazine komt met zomerbijlage: fijne, foute zomer

andc.tv lanceert aflevering 8 van Chantal komt werken… op de camping

&C Magazine

Het augustusnummer van &C Magazine is een heerlijk zomers nummer met als thema Sproet. Chantal Janzen vertelt over een van haar grootste onzekerheden uit haar jeugd – haar sproeten. Verder interviewt Chantal vreemde eend in de bijt Ella Bandita: ‘Ik snapte niet waarom mensen me raar vonden. Ik was toch lachen?’ Manuel Broekman trapt af in de nieuwe rubriek Monthly Meatball, waarin lekkere mannen openhartig zijn over hun seksleven. A-relaxed op vakantie met je koters; moeders herkennen het maar al te goed. Verder brengt &C dit zomernummer door met Pieter Derks, Alex Klaasen, Leonie ter Braak, Georgina Verbaan, Peter Pannekoek, Jan Jaap van der Wal, Paul de Leeuw en de rest van de &C-posse. En dan hangt er ook nog een ‘foute’ zomerbijlage aan. Kortom: een lekker vet zomernummer.

Bijlage: fijne, foute zomer

Het augustusnummer van &C Magazine komt met een extra leesbijlage met fijne, foute verhalen over zomerliefdes, over zon, zee en zaad aan de Costa niet zo Brava, een foute zomerhoroscoop, spelletjes en meer vermakelijks voor op het strand, aan het zwembad of op de camping. En fout nemen we bij &C natuurlijk met een korrel zout. Zie bijgaande link voor de behind-the-scenes video & trailer:

https://youtu.be/cGmmSU3-oBE

https://youtu.be/tFqM-27pisk

Het augustusnummer van &C Magazine met zomerbijlage ligt 12 juli in de winkels.

Op de camping

In de 8e online videoaflevering van Chantal komt werken laat Chantal zich weer van een andere kant zien; ze zet haar tent op als medewerker op de camping. Ze steekt de handen uit de mouwen, checkt gasten in en uit en werkt in de campingwinkel.

Chantal komt werken op de camping is vanaf 11 juli om 19.30 uur online te zien op andc.tv.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Viviène Werner, Marketing Manager &C op 020- 2380600 of 06- 55720327 of via viviene@andcmedia.nl
Blijf op de hoogte binnen deze rubriek

Dit is een origineel bericht van &C Media B.V.

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode