Bouwbedrijf Vrolijk bouwt aan de toekomst met nieuw algemeen directeur

14 MRT 2024 14:02 | Bouwbedrijf Vrolijk B.V.

Breda, 14 maart 2024 – Bouwbedrijf Vrolijk, dat grootschalige projecten ontwikkelt en realiseert voor de logistieke sector, vrijetijdssector en woningbouw, kondigt met genoegen de aanstelling aan van Ronald Geus als de nieuwe algemeen directeur, met ingang van 4 maart 2024. De benoeming van Ronald als nieuwe leider van Bouwbedrijf Vrolijk, het grootste bedrijf binnen de Vrolijk Groep, is een belangrijke mijlpaal.

Ronald Geus brengt een schat aan ervaring met zich mee, opgedaan tijdens zijn succesvolle carrière in de bouwsector. Zijn achtergrond en expertise zullen waardevol zijn bij het verder versterken en ontwikkelen van Bouwbedrijf Vrolijk.

Karel Vrolijk, oprichter en aandeelhouder van Bouwbedrijf Vrolijk zal na een samenwerkingsperiode om de visie en waarden van het bedrijf naadloos voort te zetten, aanblijven als CEO van de Vrolijk Groep waar Bouwbedrijf Vrolijk onderdeel van is. Zijn voortdurende betrokkenheid zal een essentiële rol blijven spelen in de verdere groei van de Vrolijk Groep en haar dochterondernemingen.

Bouwbedrijf Vrolijk kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Ronald Geus als de nieuwe algemeen directeur, en is ervan overtuigd dat zijn toetreding zal bijdragen aan een nog sterkere positie in de markt.

https://bbvrolijk.nl/nieuws/bouwbedrijf-vrolijk-bouwt-aan-de-toekomst-met-nieuw-algemeen-directeur/

Meer binnen de rubriek Bouw en techniek