Vrolijk en Willy Naessens Nederland bundelen krachten voor JYSK

19 SEP 2024 09:54 | Bouwbedrijf Vrolijk B.V.

De Deense retail winkelketen JYSK is gestart met de bouw van een nieuw state-of-the-art distributiecentrum in Lelystad. Bouwbedrijven Willy Naessens Nederland en Vrolijk bundelen de krachten voor de realisatie van dit nieuwe pand. 

Deze strategische samenwerking brengt de uitgebreide ervaring en expertise van beide bedrijven samen, waardoor een krachtig projectteam ontstaat om deze hoogwaardige bouwoplossing van formaat te leveren. Het distributiecentrum wordt gebouwd aan de rand van Lelystad, vlak naast het IJsselmeer. Een centrale plek voor JYSK. Het zal dienen als een essentiële schakel in de supply chain van JYSK, waardoor efficiëntie en productiviteit worden gemaximaliseerd.

Vrolijk staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit mede dankzij haar eigen staalconcept. Willy Naessens Nederland is specialist in bedrijfshuisvesting in prefab-beton met een uniek eigen prefab-beton-concept. Door deze gecombineerde krachten richten beide bedrijven zich op een soepele realisatie van dit warehouse waarmee tevens de weg wordt vrijgemaakt voor innovatieve toekomstgerichte bouwmogelijkheden

Bas Verbunt directeur projecten Willy Naessens:

“De samenwerking tussen Bouwbedrijf Vrolijk en Willy Naessens Nederland voor JYSK staat garant voor een hoge kwaliteit. Samen bouwen we aan een toekomst vol zekerheid en succes.”

Ronald Geus algemeen directeur Bouwbedrijf Vrolijk:

“Door onze krachten te bundelen, zijn we ervan overtuigd dat we een distributiecentrum van wereldklasse kunnen leveren. Daarnaast biedt deze nieuwe samenwerking nieuwe perspectieven, wat uiteraard altijd ten goede komt aan de waarde voor de klant.”

De bouw van het distributiecentrum is  per 19 augustus van start gegaan en wordt naar verwachting voltooid binnen 2 jaar. Beide bedrijven kijken ernaar uit om samen te werken aan dit prestigieuze project en zijn vastbesloten om een succesvolle en duurzame oplossing te bieden die de klanttevredenheid bevordert.

Voor meer informatie over Vrolijk en Willy Naessens Nederland: 

https://bbvrolijk.nl/

https://www.willynaessens.nl/

Meer binnen de rubriek Bouw en techniek