Vacature: Communicatieadviseur Corporate Communicatie Era Contour

14 APR 2023 15:18 | Vacatures

Voor onze afdeling Corporate Communicatie zoeken we een sprankelend nieuw teamlid. Een verbinder, een denker én een doener met een aardige bak werkervaring en een overwegend goed humeur! Een sparringpartner en adviseur voor onze opdrachtgevers – in jouw rol zijn dat vaak woningcorporaties – je collega’s en onze directie.

Door jouw ervaring weet je heel goed wat er speelt in het vakgebied. Zowel on- als offline. Daarbij ben je gezegend met een fijne dosis schrijverstalent, ben je zéker niet camera-schuw en is het je tweede natuur om de kern van de zaak te raken met jouw communicatieadviezen. Die je bovendien feilloos weet om te zetten in acties naar onze collega’s en klanten.

Je gaat je bezig houden met:

  • Het opstellen en uitvoeren van communicatieplannen voor onze projecten.
  • Omgevingscommunicatie; het informeren van omwonenden en stakeholders over onze bouwprojecten.
  • Het opstellen van persberichten en nieuwsitems.
  • Klantcommunicatie; jij brengt de stem van de klant in de organisatie.
  • Beeldbewaking; het beheren en aanvullen van fotomateriaal van onze projecten en het onderhouden van contact met de fotografen. 

Je hebt dus een vast aantal projecten waar je aan werkt en pakt daarnaast op wat er nodig is. Je weet de boodschap eenvoudig te verwoorden zonder de doelstelling uit het oog te verliezen, ondersteunt collega’s en schakelt makkelijk én graag met iedereen in de organisatie en daar buiten. Dit doe je gelukkig niet alleen, maar samen met je communicatiecollega’s!

Meer weten? Bekijk hier de hele vacature.

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek
Andere persberichten of expertquotes van deze organisatie:

Dit is een origineel bericht van Vacatures

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Pr, marketing, communicatie en sales