Vacature: PR adviseur Fonds Slachtofferhulp

14 APR 2023 12:18 | Vacatures

Om in verbinding te staan met onze doelgroepen en optimaal in te spelen op hun behoeftes is goede communicatie essentieel. Of het nu gaat om informeren, voorlichten, bewustwording creëren of fondsenwerven. Contentcreatie is key. Aan de hand van onze positionering, met bijpassende visuele identiteit, contentstrategie én customer journeys, doet het communicatieteam er alles aan om (online) marketingkansen te verzilveren en optimaal in te spelen op actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen. Ter versterking van ons communicatieteam zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega.

Over de functie

Als PR adviseur signaleer én verzilver je kansen om het werk van Fonds Slachtofferhulp goed voor het voetlicht te brengen. Met jouw maatschappelijke antenne en neus voor actuele en relevante nieuwshaakjes breng je projecten, verhalen en onderzoeken onder de aandacht bij de media en relevante stakeholders. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het versterken van het merk Fonds Slachtofferhulp.

Hebben we een match?

Je houdt van afwisseling en weet snel te schakelen tussen strategie en operatie. Je volgt het nieuws op de voet, identificeert PR-kansen en speelt in op het nieuws door verhalen op het juiste moment met de juiste boodschap te vertellen aan de juiste mensen uit het (media)netwerk. Je bouwt aan een relevant medianetwerk en brengt onze kennis onder de aandacht van journalisten met als doel de naamsbekendheid en zichtbaarheid van ons merk verder te versterken. Je hebt je blik naar buiten gericht: weet wat er speelt bij de doelgroepen, bent een professionele gesprekspartner én zoekt verbinding met relevante partners in het werkveld. Je neemt graag initiatief en bent een overtuigende PR-professional. De kernwaarden Maatschappelijke Betrokkenheid, Betrouwbaarheid en Ondernemerschap zijn je op het lijf geschreven en je draagt bij aan een kleine organisatie met een belangrijke missie.

Jij versterkt het team met:

  • Een afgeronde HBO of WO-opleiding, in de richting van Communicatie of Journalistiek
  • Minimaal vijf jaar aantoonbare en relevante ervaring
  • Affiniteit en betrokkenheid bij de doelstellingen én doelgroepen van het Fonds Slachtofferhulp
  • Scherp analytisch denkvermogen en resultaatgerichtheid
  • Een sociaal-maatschappelijke antenne

Meer weten? Bekijk de vacature bij TBI.

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek
Andere persberichten of expertquotes van deze organisatie:

Dit is een origineel bericht van Vacatures

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Pr, marketing, communicatie en sales