MBI De Steenmeesters opent deuren van ‘Moderne Mondriaan’ voor topklanten en pers

16 NOV 2023 14:19 | MBI B.V.

UITNODIGING KAMPEN, 22 november 2023 – MBI De Steenmeesters viert op woensdag 22 november een buitengewone mijlpaal met de onthulling van haar nieuwe productiehal voor sierbestrating, de 'Moderne Mondriaan'. Na zeven maanden van intense inspanningen is de voormalige zandhoop getransformeerd tot een indrukwekkende productieruimte, die met trots de naam van de Nederlandse meester Mondriaan draagt. Gelegen aan de Haatlandhaven in Kampen, is de gloednieuwe faciliteit een eerbetoon aan 80 jaar ervaring en expertise van MBI. Naast het gebruik van de meest moderne technieken behoort deze fabriek tot de duurzaamste betonfabrieken van Europa. Directeur Productie en Techniek, Ton Pasnagel, spreekt zijn trots uit over de hele snelle realisatietermijn van deze hypermoderne fabriek: “We zijn in 7 maanden van eerste paal naar een operationele fabriek gegaan”.

Dit is de eerste keer dat de deuren opengaan voor het publiek. De opening zal gepaard gaan met een feestelijke viering, samen met een selecte groep topklanten van MBI en de pers. Het evenement is invite-only en MBI verwelkomt je graag op 22 november om 13.00 uur te Haatlandhaven 11 in Kampen. Bij interesse graag melden bij de contactpersoon [Luuk Jilesen, 0383994252, ljilesen@mbi.nl]. 

Over MBI De Steenmeesters

Als multidisciplinaire onderneming met bijna 80 jaar ervaring blijft MBI De Steenmeesters toegewijd aan het creëren van een duurzame en aantrekkelijke leefomgeving. Hun team van 500 toegewijde Steenmeesters staat klaar om bij te dragen aan projecten en te adviseren over esthetiek en functionaliteit, terwijl ze streven naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap in al hun producten.

Meer binnen de rubriek Bouw en techniek