Hanneke Verburg treedt terug als Algemeen Directeur van Make-A-Wish Nederland

10 JUL 2024 08:00 | Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland maakt vandaag bekend dat Hanneke Verburg terugtreedt als Algemeen Directeur. Hanneke Verburg heeft de organisatie de afgelopen 8 jaar met veel toewijding en passie geleid. Hoewel zij haar rol als Algemeen Directeur neerlegt, blijft zij verbonden aan Make-A-Wish Nederland als adviseur voor een aantal grote projecten.

De Raad van Toezicht is Hanneke zeer dankbaar voor haar enorme inzet en de significante impact die zij heeft gehad op de organisatie. Onder haar leiding zijn er talrijke wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling gegaan, wat heeft bijgedragen aan de missie en zichtbaarheid van Make-A-Wish Nederland.

De functie van Algemeen Directeur zal tijdelijk worden ingevuld door Sander ten Dam, die als ad interim Algemeen Directeur zal optreden. Sander ten Dam heeft ruime ervaring in leidinggevende functies bij verschillende bedrijven in tal van sectoren en zal zorgdragen voor de continuïteit van de organisatie tijdens de overgangsperiode.

De Raad van Toezicht zal binnenkort starten met het proces om een nieuwe Algemeen Directeur te werven. Zij hebben er vertrouwen in dat de organisatie, met de expertise van Sander ten Dam en de blijvende betrokkenheid van Hanneke Verburg, in goede handen is.

Make-A-Wish Nederland blijft zich onvermoeid inzetten voor het vervullen van de liefste wensen van kinderen met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte. De organisatie dankt Hanneke Verburg voor haar onschatbare bijdrage en kijkt uit naar haar blijvende advies en steun.

Meer binnen de rubriek Algemeen nieuws