Nieuwe dienst IIND biedt Nederlandse investeerders directe toegang tot vastgoedmarkt Dubai

29 AUG 2024 13:01 | IIND

IIND introduceert een nieuwe dienst die speciaal is ontworpen voor Nederlandse particuliere investeerders. Deze service biedt directe toegang tot nieuwe vastgoedontwikkelingen in Dubai. Hierdoor krijgen investeerders, die zich aansluiten bij IIND, een voorsprong in een competitieve markt.

Met de nieuwe dienst van IIND kunnen investeerders snel inzicht krijgen in nieuwe vastgoedprojecten in Dubai en direct contact leggen met projectmakelaars, zonder tussenpersonen. Dit versnelt het investeringsproces, maakt het efficiënter en verlaagt de kosten die normaal verbonden zijn aan tussenpersonen. Door deze exclusieve directe toegang wordt het risico op gemiste kansen aanzienlijk verminderd, wat het aantrekkelijk maakt voor investeerders die hun portfolio willen uitbreiden.

Waarom steeds meer Nederlanders investeren in Dubai

Dubai trekt wereldwijd steeds meer aandacht van investeerders, inclusief een sterk groeiend aantal Nederlanders. De aantrekkingskracht van Dubai is te danken aan verschillende factoren die samen een onweerstaanbare investeringsomgeving creëren.

Economische groei en stabiliteit

Dubai kent een indrukwekkende economische groei en stabiliteit. De voortdurende expansie van de economie biedt een solide basis voor investeringen en een constante vraag naar zowel residentiële als commerciële eigendommen. Het stabiele politieke klimaat versterkt het vertrouwen van investeerders en draagt bij aan een gunstig investeringsklimaat.

Belastingvoordelen in Dubai voor de Nederlandse investeerder

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van investeren in Dubai voor de Nederlandse markt zijn de fiscale voordelen. In tegenstelling tot Nederland, waar investeerders te maken hebben met diverse belastingen, biedt Dubai een deels belastingvrij regime voor persoonlijke en zakelijke inkomsten. Dit stelt investeerders in staat hun rendementen te maximaliseren zonder zware belastingverplichtingen, wat voordelig is voor degenen die streven naar hogere nettowinsten.

Strategische ligging

De strategische ligging van Dubai tussen Europa, Azië en Afrika maakt het een belangrijk knooppunt voor handel, toerisme en investeringen. Deze unieke positionering opent nieuwe markten en zakelijke kansen voor Nederlandse investeerders, wat de aantrekkingskracht van de stad verder vergroot.

IIND kiest voor Dubai door veelzijdige vastgoedmogelijkheden

Dubai biedt een breed scala aan investeringsmogelijkheden, van luxe appartementen en villa’s tot commerciële vastgoedprojecten en hotelontwikkelingen. Voor Nederlandse investeerders die hun vastgoedportefeuille willen diversifiëren, biedt Dubai talrijke opties die aansluiten bij verschillende investeringsstrategieën en doelstellingen.

Een interessante ontwikkeling

MKB Belangen benadrukt het belang van deze ontwikkeling: “Dit initiatief van IIND komt op een goed moment. De vastgoedmarkt in Dubai biedt veel kansen, maar Nederlandse investeerders liepen vaak achter de feiten aan. Met deze directe toegang tot nieuwe vastgoedprojecten worden de mogelijkheden aanzienlijk vergroot. Dit draagt bij aan een meer transparante en efficiënte markt voor Nederlandse investeerders.”

IIND aan het woord

Remco Bakker, oprichter van IIND, licht toe: “Onze nieuwe dienst speelt in op de groeiende behoefte van Nederlandse investeerders aan directe en betrouwbare informatie. Door de directe lijnen met nieuwe vastgoed mogelijkheden en de makelaars in Dubai kunnen we onze klanten een unieke voorsprong bieden. Dit is een game-changer voor iedereen die serieus wil investeren in de vastgoedmarkt van Dubai.”

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek
Website:
https://iind.nl/

Dit is een origineel bericht van IIND

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Woningmarkt en vastgoed