De Funeral Fair: de grootste outdoor uitvaartbeurs van Nederland

20 MEI 2021 14:19 | RememberMe.nl

Appeltern - Inspiratie opdoen voor een persoonlijke uitvaart, informatie vergaren tijdens creatieve en interactieve workshops, live muziek, lekkere hapjes en drankjes, en het allerbelangrijkste: een frisse en energieke omgeving in de open lucht. Het komt allemaal samen tijdens de sfeervolle Funeral Fair dat op 29 en 30 mei 2021 zal plaatsvinden in de Tuinen van Appeltern.

Een dynamisch weekend

Geniet tijdens de Funeral Fair van een gezellig sfeertje met Dj's, artiesten, foodtrucks, inspiratie en informatie rondom de uitvaart. Een bezoekje aan de outdoor beurs zal een ieder versteld doen staan. De gedachten dat de uitvaartbranche eng en saai is zal in dit dynamische weekend worden weggenomen. Op een laagdrempelige manier maakt de bezoeker middels een inspiratietour door de diverse tuinen kennis met de unieke producten en diensten van meer dan 60 bijzondere bedrijven in de uitvaart- en rouwbranche. De mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart zijn enorm: speechen op de uitvaart door middel van een holografische weergave, een Volvo oldtimer als rouwvervoer, gepersonaliseerde uitvaartkisten, interessante herinneringsproducten en nog veel meer. Ontdek het allemaal tijdens de Funeral Fair.

Voelen, zien en beleven

De Funeral Fair staat in het teken van het leven vieren. Het doel is om de bezoekers tijdens een leuk dagje uit, kennis te laten maken met de mooie en gekleurde kanten van de uitvaart- en rouwbranche. Mensen laten voelen, zien en beleven dat een afscheid iets heel moois kan zijn. 

Business Center

Ook voor uitvaartondernemers is de Funeral Fair zeker een bezoekje waard. In de prachtige kas van de Tuinen van Appeltern wordt een Business Center ingericht. Hier kunnen ondernemers elkaar ontmoeten, vakgerichte workshops bijwonen en in contact komen met externe partijen die hen met hun diensten kunnen helpen op het gebied van uitvaart en rouw. Denk hierbij onder andere aan livestream services, uniek rouwvervoer, mooie rouwkaarten en unieke uitvaartkisten en wades.

Het belooft een interessant weekend vol infotainment te worden en aan gezelligheid zal natuurlijk ook niets ontbreken. Rekening houdend met de RIVM maatregelen en uiteraard de 1,5 meter regel, wordt op deze prachtige locatie gezorgd voor een “corona-proof” samenkomen.

Tickets voor de Funeral Fair zijn hier te bestellen: https://appeltern.nl/nl/funeral_fair_festival/.

Bel voor meer informatie 010 - 8209753 of mail naar info@rememberme.nl, of zie https://www.rememberme.nl/funeralfair/funeral-fair-festival.

Wij horen het graag als u aandacht wilt besteden aan de Funeral Fair. Uiteraard zijn wij bereid om eventuele vragen te beantwoorden. Contactinfo: Orlanda Adams: 0617438894 info@rememberme.nl https://www.rememberme.nl/funeralfair/funeral-fair-festival

Meer binnen de rubriek Geografie en aardwetenschappen