Shane Redondo op de planken in nieuwe voorstelling van Donny Ronny 'Bossen'

18 JAN 2024 14:18 | Shane Redondo

Utrecht, 18 januari 2024 - Donny Ronny, voorheen bekend als Stefano Keizers, heeft opnieuw een grensverleggende productie op de planken gebracht, waarin Shane Redondo een sleutelrol zal vervullen.

De voorstelling BOSSEN, die op 7 februari plaatsvindt in het befaamde Stadschouwburg Utrecht, belooft een bijzondere ervaring te worden. BOSSEN is een ensemblevoorstelling die de laatste theaterwetten zal vernietigen. Er is geen script en er wordt niet gerepeteerd. De cast is een combinatie van gevestigde namen en onontdekte talenten.

De veelzijdige acteur Shane Redondo, bekend van zijn verschijning in de Amstel bier campagnes en zijn rollen in de series Outer Space, Goede Tijden, Slechte Tijden en Mocro Maffia, kondigt met trots zijn deelname aan in de nieuwste voorstelling van Donny Ronny aan.

Shane Redondo, die vorig jaar te zien was in twee seizoenen van Outer Space, toont opnieuw zijn range als acteur. Niet alleen heeft hij bekendheid vergaard in de wereld van reclame met zijn verschijningen in Amstel bier campagnes, maar hij is ook te zien in de aankomende speelfilms De Idylle en Expeditie Cupido (overigens de film waar Donny en Shane elkaar van kennen).

De kaartverkoop is reeds gestart en op de website van Stadsschouwburg Utrecht te bestellen.

Algemene informatie: Shane Redondo is bekend van De Vuurlinie, Onze Straat: Little Amsterdam, The Spectacular en de Amerikaanse serie Scary Tales of New York

Fotobijschrijft: Shane Redondo. Fotograaf: Isabel Sánchez Olid

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek

Dit is een origineel bericht van Shane Redondo

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Entertainment