Acteur Shane Redondo Speelt Hoofdrol in Nieuwe Comedyfilm 'Expeditie Cupido'

30 MEI 2024 15:13 | Shane Redondo

Amsterdam - Shane Redondo, beter bekend als het gezicht van een van de 3 Vrienden van Amstel, heeft een van de hoofdrollen te pakken in de nieuwe comedyfilm 'Expeditie Cupido.' De film, geproduceerd door 2Cfilm & Paradise Media en geregisseerd door Erwin van den Eshof, is vanaf 18 juli te zien in de bioscoop.

De opnames van 'Expeditie Cupido' vonden plaats op diverse locaties, waaronder het eiland Dugi Otok in Kroatië, bekend van de opnames van 'Expeditie Robinson'. Shane Redondo kijkt met veel plezier terug op de opnames: "Het was een onvergetelijke ervaring, alsof we een stap terug in de tijd zetten maar dan wel in het paradijs."

“Tijdens het draaien verloor Shane bijna zijn vingertop uit enthousiasme. "Ik ging trucjes doen met een koksmes en was even vergeten hoe scherp het mes was. Na het draaien besefte ik pas hoe diep de wond was. Maar toen besefte ik: 'My mEstake!'”

Naast Shane Redondo zullen ook andere bekende acteurs zoals Leo Alkemade, Carre Alberts, Ilse Warringa, Alkan Coklu, Donny Ronny en Victor Low te zien zijn in de film.

Over Shane Redondo 

Is een in Nederland geboren, Spaans-Ierse acteur. Hij is deels in Dublin en Amsterdam opgegroeid. Shane heeft diverse rollen gespeeld voor bekende Nederlandse tv- en filmproducties, zoals “Mocro Maffia’, Judas en de Vuurlinie.

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek
Andere persberichten of expertquotes van deze organisatie:

Dit is een origineel bericht van Shane Redondo

Ga naar alle berichten van deze organisatie.

Meer binnen de rubriek Entertainment