Nooit meer zonder personeel dankzij arbeidsmarketeer René Herremans

22 SEP 2023 12:57 | S2 Uitgevers

Nooit meer zonder personeel dankzij arbeidsmarketeer René Herremans. Door zijn achtergrond in Marketing én HR heeft bekroond arbeidsmarketeer René Herremans - expert in het werven en behouden van personeel - een baanbrekende benadering voor duurzaam werkgeverschap. Zijn boek Nooit meer zonder personeel met Human Relations Management verschijnt 4 oktober.

Vraag een digitaal recensie-exemplaar aan via mariskahoksbergen@casema.nl

In een tijd waarin personeelsbezetting een uitdaging is voor 80% van de bedrijven en de arbeidsmarkt voortdurend verandert, introduceert arbeidsmarketeer en HR-expert René Herremans een nieuwe benadering voor werkgeverschap genaamd 'Human Relations Management'. Deze nieuwe aanpak zet de mens en zijn relaties centraal en belooft duurzame bezetting, hogere productiviteit en tevredenheid bij medewerkers en klanten.René Herremans combineert zijn kennis van marketing en HR om organisaties te helpen met de uitdagingen van de moderne arbeidsmarkt.

'Nooit meer zonder personeel - Human Relations Management' biedt

  • inzicht in de essentie van relaties binnen de werkomgeving en laat zien hoe versterking van deze relaties
  • de sleutel is tot succesvol werkgeverschap. De traditionele benadering van werkgeverschap wordt vaak
  • geplaagd door een gebrek aan aandacht voor de menselijke factor in de organisatie. Een groeiend aantal werknemers, en niet alleen de jonge
  • generatie, ontwikkelen een andere kijk op werk. Zij streven naar betekenisvolle relaties binnen hun
  • professionele en privéleven. Dit vraagt om een reactie van werkgevers. Met 'Human Relations Management'
  • plaatst Herremans de werkrelatie centraal, waarbij zowel werkgevers als werknemers kunnen
  • profiteren van een verbeterde balans tussen werk en privé, een hogere voldoening en een stabieler, productiever en kwalitatief beter personeelsbestand.

Deze innovatieve benadering belooft niet alleen voordelen voor individuen, maar ook voor organisaties als geheel. En werkgevers die Human Relations Management omarmen, zullen niet alleen een toename in tevredenheid en loyaliteit bij hun personeel zien, maar ook bij hun klanten. Dit biedt nieuw potentieel om groei en ontwikkeling op lange termijn te stimuleren.

Het boek 'Nooit meer zonder personeel - Human Relations Management' geeft praktische handvatten, inzichten en modellen, waaronder 'De zeven R'en van duurzame personeelsbezetting', om organisaties te begeleiden bij het opbouwen van sterke en blijvende werkrelaties.

René Herremans' unieke benadering van werkgeverschap is gebaseerd op zijn jarenlange ervaring als manager, adviseur en strateeg in zowel marketing als human resources, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid. Met 14 awards in 14 jaar heeft hij zich bewezen als een invloedrijke kracht in zijn vakgebied. Hij publiceert regelmatig over actuele ontwikkelingen op dit gebied. Met zijn boek Uw werknemer wordt klant won hij de LTP van den Berghprijs. En zijn boek De Merkmotor werd genomineerd voor een PIM-award. www.merkrelaties.nl

 Nooit meer zonder personeel | René Herremans | € 23,95 | ISBN 9789493282278 | verschijnt op 4 oktober ‘23 | S2 Uitgevers

_____________________________________________________________________________________

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen